Caroline klar til Cornet - igen

- Vi har spillet en kamp på fire timer, fortæller Wozniacki om den kvartfinale-modstander, som formentlig er den, hun oftest har mødt

Caroline har Alize på Cornet. (Foto: Lars Poulsen)
Caroline har Alize på Cornet. (Foto: Lars Poulsen)

I 2008 og 2009 krydsede de spor på verdensranglisten, da Caroline Wozniacki skød lodret til vejrs, mens jævnaldrende Alize Cornet begyndte en bemærkelsesværdig rejse den anden vej. I dag prøver den franske pige igen at kigge opad fra sin plads udenfor Top 100.

Det er måske det ansigt, som danskeren flest gange har set på den anden side af nettet i sin karriere. De to har nemlig fulgtes ad siden den helt tidlige junior-karriere.

Læs også:

Se også: Caroline Wozniacki flytter

- Jeg tror, vi mødtes første gang, da vi var elleve år gamle, og siden har jeg mødt hende mange gange gennem årene. Der har været mange hårde kampe, og en gang spillede vi i fire timer. Jeg håber, det bliver kortere denne gang, smiler Caroline.

Hun har i seniorregi vundet tre af fire indbyrdes opgør, og hun kan hævne sin veninde Malou Ejdesgaard, der fik to æg af Cornet i første runde.

Se også:

Se også: Caroline vred på dopingkontrollen

- Alize er lidt den samme type, som jeg mødte i dag. Hun vil gerne styre med forhånden, men spiller måske lidt mere fladt med baghånden. Hun misser ikke meget og løber godt, så det handler om at holde presset på hende, lyder Caroline-opskriften.

De to mødes i dag klokken 16.15.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere