Wozniacki: Rory hjælper med problemerne

Caroline Wozniacki har i Rory McIlroy både fundet en kæreste og en hjælper til livet som professionel atlet.

Caroline og Rory hjælper hinanden både privat og professionelt. (Foto: AP)
Caroline og Rory hjælper hinanden både privat og professionelt. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy er kærester, men det er ikke kun i privatlivet, de har stor glæde af hinanden.

Også på det faglige plan bruger de to hinanden en hel del.

- Man hjælper altid hinanden med lidt forskellige erfaringer. Man kan altid se ting fra flere sider, og det er rart at have nogle nye øjne til at se på ens spil.

Se også: Stjerne klar til 2. runde med besvær

- Nogle gange kan man ikke selv se problemet, når man står i det, men når man er udenfor, så er det lidt nemmere at se og forklare tingene, siger Caroline Wozniacki.

Den tidligere verdensetter i tennis er lige nu nummer seks på ranglisten. Rory McIlroy slog for alvor sit navn fast i den absolutte verdenstop i golf, da han i juni sidste år vandt Major-turneringen US Open få måneder før, han og Wozniacki bekræftede deres forhold.

Se også: Carolines modstander: Jeg nyder at være underdog

Og det giver ifølge den danske tennisdronning store fordele at have en kæreste, som ved, hvad det vil sige at være en del af sportens absolutte verdenstop.

- Jeg synes, det er rart, at min kæreste er én, der forstår, hvad det er, man går igennem, og som er i samme position. Det er rart at have den support fra ham også.

Se også: Caroline vækket af dopingkontrollen

Caroline Wozniacki er på ingen måde nervøs for, at forholdet til golfstjernen påvirker hendes fokus og koncentration negativt.

- Det er nemt at holde fokus på vores sport, fordi vi begge er professionelle atleter og har meget travlt. Vi ved godt, at vi begge to fokuserer meget på vores sport.

Se også: Her er Carolines næste modstander

- Men det er da rart at have nogle uden for sporten, som man kan have det godt med også, siger Caroline Wozniacki.

Tirsdag spillede Wozniacki sig videre fra første runde i WTA-turneringen e-Boks Open i Farum. I dag skal hun i ilden igen mod franske Pauline Parmentier.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere