Carolines modstander: Jeg nyder at være underdog

- Jeg så Carolines kamp i dag og ved, hvad jeg går ind til. Hun har virkelig publikum med sig, så det bliver sjovt for mig, siger Pauline Parmentier

Pauline Parmentier har intet problem med at være underdog. (Foto: AP/Aaron Favila)
Pauline Parmentier har intet problem med at være underdog. (Foto: AP/Aaron Favila)

For Pauline Parmentier var førsterundesejren på 7-5, 6-1over Anna Chakvetadze fra Rusland tirsdag aften indfrielsen af hendes foreløbige mål i e-Boks Open. Franskkvinden har nemlig kigget så meget frem i lodtrækningen, at hun ved, hvad der venter torsdag eftermiddag.

- Det er længe siden, jeg har mødt Caroline. Dengang var hun ikke så højt rangeret, smiler hun med adresse til deres hidtil eneste, indbyrdes møde i 2008, der gav dansk sejr i to sæt.

Se også: Caroline vækket af dopingkontrollen

- Jeg har set hendes kamp i dag og ved, hvad jeg går ind til. Hun har virkelig publikum med sig, så det bliver sjovt for mig. Det er den slags kampe, man træner for. På centre court mod hjemmefavoritten, siger verdens nummer 58 til Ekstra Bladet.

Se også: Her er Carolines næste modstander

Jo, hun har da lagt mærke til, at Wozniacki har haft til startbesvær i 2012.

- Når du er nummer et, er du det også oppe i hovedet. Men du kan ikke vinde hele tiden, og så sker der måske noget, når du ikke er det længere. I starten af året spillede hun ikke så godt, men hun er så stærk en spiller, at hun vender tilbage til toppen.

Se også: Piotr fik grå hår i Farum

- Hun laver ikke mange fejl, så jeg skal være aggressiv, spille mit eget spil og ikke give for mange lette point væk, mener Pauline Parmentier, der hurtigt følte sig godt tilpas på underlaget i Farum.

De to spillere mødes torsdag klokken 16.15.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere