Wozniacki nu som vært

Tennisspilleren inviterer WTA-spillere og venner til fest på Zen dagen før sin WTA-kamp i Danmark

Caroline har mange talenter. På mandag skal hun være vært ved WTA's afterparty på Zen. (Foto: AP/ Kamran Jebreili)
Caroline har mange talenter. På mandag skal hun være vært ved WTA's afterparty på Zen. (Foto: AP/ Kamran Jebreili)

Caroline Wozniacki har mange skjulte talenter. Udover en sidebeskæftigelse som popsangerinde springer Wozniacki nu også ud som vært.

LÆS OGSÅ: Her er Carolines sang

Det sker, når WTA-turneringen e-Boks Open skydes i gang i weekenden i Farum. Tennisstjernen skal nemlig ikke kun bruge kræfter på at svinge ketsjeren. Hun skal også være vært ved WTA Players afterparty, der bliver holdt på Zen i København.

- På mandag holder vi den første officielle WTA fest på skandinavisk grund, og Caroline Wozniacki skal være aftenens vært. Udover hende kommer resten af spillerfeltet fra turneringen, der tæller stærke navne som blandt andre den tidligere verdensetter Jelena Jankovic. Det er vi selvfølgelig rigtig stolte over, afslører arrangør Jonas Mørkeberg til ekstrabladet.dk.

Ingen sprut til Caro
Spillerne og en række andre kendisser er inviteret til festen klokken 22, men Caroline må holde sig på vandvognen, da hendes første kamp i turneringen er dagen efter.

- Caroline er sjældent hjemme i Danmark, så det er en mulighed for, hun kan invitere venner og bekendte, hun sjældent ser. Men da hun skal spille dagen efter, skal hun nok ikke drikke alkohol. Hun skal bare hygge sig med vennerne.

LÆS OGSÅ: Wozniacki-single får æg

Åben for alle
Det er ikke kun en fest for kendisser. Zen har nemlig besluttet at holde åbent for offentligheden.

- Det er en åben fest for alle. Lidt i stil med hvordan vi gjorde det til håndboldherrernes EM guldfest, som jo var en stor succes. Der gælder kun de almindelige retningslinier, som normalt er gældende på ZEN. Men vi laver et vip-område, hvor Wozniacki kan sidde med sine venner, fortæller Jonas Mørkeberg.

Udover Wozniacki kommer der 18 topspillere fra WTA-ranglisten.

0 kommentarer
Vis kommentarer