Caroline åbner mod barndomsveninde

Den danske tennisdronning indleder sit titelforsvar i Farum mod polsk veninde

Caroline Wozniacki har flere gange været på ferie sammen med Urszula Radwanska. (Privatfoto)
Caroline Wozniacki har flere gange været på ferie sammen med Urszula Radwanska. (Privatfoto)

Caroline Wozniacki spiller sin første kamp i WTA-turneringen e-Boks Open i Farum i eftermiddag kl. 16.15 mod sin polske veninde Urszula Radwanska - lillesøster til Agnieszka Radwanska, der rangerer som nummer fire i verden.

Urszula Radwanska er trods en lovende juniortid fortsat blot rangeret som nummer 93 på den rangliste, hvor hun for to og et halvt år siden havde sin højeste placering som nummer 62.

Læs også:

Se også: Træt Rory festede med Caroline

Hun har også stadig sin første turneringssejr til gode på WTA Touren, men i juniortiden blev den nu 21-årige polak regnet for et af de største talenter sammen med den jævnaldrende Caroline Wozniacki.

Radwanska vandt junior-titlen i Wimbledon i 2007, mens titlen året før var gået til Caroline Wozniacki - som hun i øvrigt var meget tæt på at slå i en dramatisk tresæts-semifinale, hvor danskeren overlevede matchbold og vandt 8-6 i det afgørende sæt for siden at slå Magdalena Rybarikova i finalen.

Læs også:

Se også: Dansk nedtur i Farum

I 2008 spillede Urszula Radwanska sin første Grand Slam-turnering som seniorspiller, og da fortsatte hun de lovende takter ved at presse Serena Williams til et 4-6, 4-6-nederlag.

Men hun har siden døjet med flere skader og har aldrig rigtigt indfriet de store forventninger til hende. Og hun er trods sit store boldtalent f.eks. aldrig nået længere end anden runde i en Grand Slam-turnering.

Læs også:

Se også: Caroline fjernet fra primetime

I seniorsammenhæng har de to veninder spillet mod hinanden en enkelt gang, og da vandt Caroline Wozniacki i Indian Wells i 2009 med 7-5, 6-3.

- Hun er en god veninde, og vi kender hinandens spil rigtig, rigtig godt. Jeg skal bare fighte. Det er forhåbentlig nok, siger Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki er forsvarende mester og topseedet i den danske turnering, hvor Angelique Kerber eller Jelena Jankovic forventes at blive danskerens finalemodstander.

Caroline Wozniacki-Urszula Radwanska, TV 2 kl. 16.15

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere