Sejrende Williams: Jeg er skræmmende god

Den tidligere verdensetter Serena Williams er yderst tilfreds med sit tennisspil i øjeblikket

Serena er ovenpå (Foto: AP/Mic Smith)
Serena er ovenpå (Foto: AP/Mic Smith)

Serena Williams nåede søndag op på 40 turneringssejre i karrieren, da hun slog tjekkiske Lucie Safarova i finalen ved WTA-grusturneringen i Charleston i USA.

Finalen ordnede hun på bare 58 minutter med de suveræne cifre 6-0, 6-1, og den 30-årige amerikaner føler, at hun spiller bedre end nogensinde.

Læs også:

Se også: Serena tog grum hævn for US Open

- Jeg har aldrig spillet så stabilt på så højt niveau med så få fejl, og det skræmmende er, at jeg kunne have servet meget bedre, siger Serena Williams ifølge AFP.

Søndagens kamp var Serena Williams' første finaleoptræden siden sidste års US Open, og hun rykkede mandag fra en tiendeplads til en niendeplads på WTA-ranglisten, hvor Caroline Wozniacki er nummer seks.

- Jeg spillede rimelig godt sidste sommer, men så faldt jeg tilbage igen indtil denne turnering.

Se også: Caroline bankede Serena

- Det er motiverende for mig at komme hjem og arbejde hårdt, for jeg ved, at Lucie Safarova og Samantha Stosur og alle de andre vil gøre det samme. Nu ved de, hvad de kan forvente fra mig. Dette er en krig, og jeg vil fortsætte med at vinde, siger Williams.

Caroline Wozniacki slog for nylig Serena Williams i WTA-turneringen i Miami. Det var danskerens første sejr over amerikaneren.

Williams er nummer tre på listen over aktive spillere med flest turneringssejre. Søsteren Venus har vundet 43, mens Kim Clijsters har vundet 41.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere