Caroline: Jeg stresser ikke

Caroline Wozniacki føler ikke, hun har været i formkrise. Lørdag indtog hun København, som hun glæder sig til at vise frem for kæresten Rory

Der er store forventninger til Caroline Wozniacki i Farum. (Foto: AP)
Der er store forventninger til Caroline Wozniacki i Farum. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki behøver ikke nogen spindoktor.

Udadtil har hun i alt fald selv evnen til at lægge enhver form for udsving i formkurven bag sig og bagatellisere dem med et smil.

Således også, da hun efter lodtrækningen til e-Boks Open charmede og lynsnakkede sig forbi Ekstra Bladets spørgsmål om den periode for nylig, hvor alle andre ellers kunne se, at både selvtilliden og spillehumøret manglede.

Se også: Caroline ligeglad med musik-hån Se også: Caroline ligeglad med musik-hån - Nej, jeg vil ikke sige, det var en decideret formkrise, svarede hun og refererede hurtigt til nogle af sæsonens resultater:

- Jeg var i kvartfinalen i Australian Open og semifinalen i Dubai. Jeg har tabt til nogle spillere, der spillede godt på dagen og ramte bolden godt. Det sker i tennis.

Så tog hun sig lidt i det:

- Men selvfølgelig er man da glad for at vinde nogle store sejre som den over en stor spiller som Serena Williams. Det er det, du træner for. Men jeg har altså taget det meget stille og roligt.

- Kan det skyldes, at du i en periode har arbejdet med dit spil og ikke rigtigt kunne konvertere tingene fra træning til kamp? At du har været lidt i tvivl rent spillemæssigt?

- Det er klart, at der altid er lidt forskel på træning og kamp. Jeg prøver hele tiden at lægge noget til mit spil, men jeg skal heller ikke væk fra den base, som har fået mig dertil, hvor jeg er.

- Jeg ved jo, at med hård træning og hårdt arbejde, så skal det nok komme.

- Men turneringen i Miami må have været en opmuntring for dig?

Se også: Caroline skal slå veninderne Se også: Caroline skal slå veninderne - Jeg føler, at jeg spiller godt og glæder mig til resten af sæsonen, der er fire store turneringer tilbage. Der er OL og der er tre grand slams, hvor jeg gerne vil gøre det godt.

På dette tidspunkt sidste år var hun på vej til sin tredje titel i fire finaler, men titeltørken bringer hende ikke i affekt, siger hun.

- Man vil selvfølgelig altid gerne løfte trofæer, det er klart. Men det er ikke sådan, at jeg går og stresser. Jeg føler, at min tennis er på vej i den rigtige retning, og at jeg spiller godt. Forhåbentlig kan jeg spille en god turnering her.

- Som min manager siger: Der er intet pres for, at du skal gøre det godt her, men det ville jo være meget godt, hvis du stod i finalen, siger hun med et fnis, mens hun kigger over skulderen på netop manager Mikkel Nissen.

Det er i det hele taget kendetegnende for dagens humør, og kulden har heller ikke chokeret, for den var mindst lige så slem i Polen, hvor hun mellemlandede nogle dage på vej hjem fra Florida.

- Nej, det er helt okay. Jeg har ikke haft så travlt, og det har faktisk været meget rart. Jeg var ude at spise i går. Det var hyggeligt.

Se også: Københavnerne må undvære Caroline Se også: Københavnerne må undvære Caroline - Og så kommer din kæreste, Rory, jo forbi. Hvad vil du præsentere ham for i København?

- Tjah, jeg skal vise ham lidt rundt i byen, og vi skal på et par gode restauranter. Jeg er jo glad for mad, så vi skal nok ud at spise nogle forskellige steder. Og så bliver det vel til nogle af vores seværdigheder, Amalienborg og den slags, smiler tennisprinsessen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere