Caroline ligeglad med musik-hån

- Det handler jo ikke om musikken eller sangen som sådan. Det handler om at samle penge ind til et godt formål, siger Caroline Wozniacki

Caroline vender det døve øre til kritikken af hendes single. (Foto: AP)
Caroline vender det døve øre til kritikken af hendes single. (Foto: AP)

Caroline Wozniackis nylige favntag med popmusikken med nummeret Oxygen har fået en hård medfart rundt omkring. Men den tackler hun, ikke uventet, med et smil, da ekstrabladet.dk beder hende forholde sig til den:

- Det handler jo ikke om musikken eller sangen som sådan. Det handler om at samle penge ind til et godt formål. Jo mere, der bliver snakket om den, jo bedre er det jo. Så håber jeg, at der er nogle flere, der køber den. Var det ikke Madonna, der engang sagde, at uanset om der bliver talt godt eller dårligt om dig, så betyder det, at du er populær?

Hun fortæller, at sangen er indspillet for et godt stykke tid siden, mens hun forleden var i Polen for at lave videoen til den.

- Jeg syntes, det kunne være sjovt at indspille en single. Og samtidig støtter jeg børn, unge og handicappede, der gerne vil spille tennis og har drømme om at komme til OL.

- Det synes jeg som sagt er et godt formål.

Caroline Wozniacki ankom fredag til København, hvor hun i næste uge spiller WTA-turneringen e-Boks Open.

Se også:

Caroline Wozniacki har ikke fået mange nye fans på grund af sin velgørenheds-single. (Foto: Pedro Portal) Tennis Wozniacki-sang til grin i hele verden

0 kommentarer
Vis kommentarer