Caroline fjernet fra primetime

Stjerneglansen falmer: TV 2 har skruet bissen på, og derfor spiller Wozniacki om eftermiddagen, når hun i næste uge er på hjemmebane i Farum

Wozniacki skal spille om eftermiddagen, når hun vender tilbage til Farum. (Foto: Jakob Jørgensen)
Wozniacki skal spille om eftermiddagen, når hun vender tilbage til Farum. (Foto: Jakob Jørgensen)

Caroline Wozniacki er vejet og fundet for let til primetime, når eboks Open i næste uge afvikles i Farum.

TV 2, der igen i år sender live fra WTA-turneringen, har således skruet bissen på overfor arrangørerne og udstedt et ultimatum under forhandlingerne: Enten spiller Caroline om eftermiddagen, eller også sender vi ikke.

Da pengene selvsagt styrer i den sammenhæng, er det endt med, at Caroline spiller sine kampe kl. 16.15 i stedet for kl. 20 de foregående to år.

- For os er det det bedste tidspunkt, fordi hun ikke kan trække store nok seertal i primetime. Det kan hun mod navne som Maria Sharapova i store turneringer, men ikke i denne sammenhæng, siger Frederik Lauesen, sportschef på TV 2 til Ekstra Bladet.

Caroline Wozniacki har ikke fået mange nye fans på grund af sin velgørenheds-single. (Foto: Pedro Portal) Tennis Wozniacki-sang til grin i hele verden

Samtidig vil stationen gerne sende hendes kampe på hovedkanalen TV 2, fortæller han.

- Men hvis vi skal have interesse i at sende turneringen, skal det ligge der, hvor det passer os, lyder det kontant.

- Vi kunne se på tallene fra sidste år, at de var noget lavere end i 2010. Sportsligt var det ikke tilfredsstillende, for der var for lidt modstand til Caroline. Derfor har vi i år også stillet krav om et bedre spillerfelt.

Det krav er blevet opfyldt, blandt andet med et navn som den tidligere verdensetter, Jelena Jankovic.

- Jeg synes, det ser spændende ud i år, siger Frederik Lauesen.

Caroline har mange talenter. På mandag skal hun være vært ved WTA's afterparty på Zen. (Foto: AP/ Kamran Jebreili) Tennis Wozniacki nu som vært

- Vi synes da også generelt, at det er skægt at være med til at bygge en turnering op her i Danmark omkring så stort et navn som Caroline, og vi glæder os til fortsættelsen.

Caroline Wozniacki spiller double med Malou Ejdesgaard mandag og i tilfælde af sejr onsdag, mens hun går ind i singleturneringen tirsdag og fortsætter torsdag, fredag, lørdag og søndag, så længe hun holder sig på sejrskurs.

Tidspunktet berører ikke alene tv-seerne, men altså også de tilskuere, der måtte have lyst til at drage til Farum Arena efter fyraften.

Det var i går ikke muligt at indhente en kommentar fra turneringsdirektør Steen Thomsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer