Caroline skal slå veninderne

Skal i første runde møde polske Urszula Radwanska, mens svenske Sofia Arvidsson kan blive modstanderen i kvartfinalen

Der venter et par svære kampe for Caroline i Farum. (Foto: AP)
Der venter et par svære kampe for Caroline i Farum. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki skal spille sig forbi et par gode veninder, når hun tirsdag indleder sin færd i eboks Open i Farum.

Polske Urszula Radwanska, lillesøster til formstærke Agnieszka, er en rigtig god en af slagsen. De to har ikke mødt hinanden længe, for Radwanska har døjet med en rygskade. Men de var ude i et sandt drama i semifinalen, da Caroline i 2006 gik videre og vandt juniorudgaven af Wimbledon.

Siden har Caroline slået hende i Indian Wells i 2009.

- Hun er en god veninde, og vi kender hinandens spil rigtig, rigtig godt. Jeg skal bare fighte. Det er forhåbentlig nok, reagerede Caroline på lodtrækningen.

Anden runde byder på enten en kvalifikationsspiller eller franske Pauline Parmentier, verdens nummer 59, som hun slog i deres eneste møde i 2008.

I kvartfinalen venter formentlig Carolines svenske veninde Sofia Arvidsson, der såmænd selv var med til at trække lod. De to har mødt hinanden syv gange med fem sejre til danskeren. Deres seneste møde var dog en rigtig sejtrækker for en god måned siden i Indian Wells.

Semifinalen kan blive mod rumænske Monica Niculescu, som hun slog for nylig i Australien, eller kazakhstaneren Ksenia Pervak.

I den anden lodtrækningshalvdel lægger Jelena Jankovic ud mod Laura Robson, mens andenseedede Angeligue Kerber møder franske Foretz Garcon.

0 kommentarer
Vis kommentarer