Carolines største triumf

Tennisekspert hylder Caroline Wozniacki efter den første sejr over Serena Williams

Caroline Wozniacki fik endelig skovlen under en af Williams-søstrene. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik endelig skovlen under en af Williams-søstrene. (Foto: AP)

Hun mangler stadig at vinde en af de forbistrede Grand Slam-titler, der stadig glimrer ved deres fravær i trofæsamlingen.

Men med sejren over Serena Williams i kvartfinalen i Miami lukkede Caroline Wozniacki alligevel munden på de kritikere, som igen og igen har påpeget, at de høje ranglisteplaceringer skyldes antallet af turneringer mere end kvaliteten i spillet.

For det var første gang, at Wozniacki fik skovlen under en af Williams-søstrene, der ligesom Kim Clijsters flere gange har været endestation for danskeren.

Og tenniseksperten Matt Cronin fra tennischannel.com holder da heller ikke igen med roserne på sin Twitter-profil efter kampen.

Han tøver ikke med at kalde sejren danskerens største - og fremhæver den på bekostning af triumfer mod Maria Sharapova og Vera Zvonareva.

Caroline bankede Serena

- Så stort, så stort for Wozniacki, der overvinder Serena 6-4, 6-4 i lang forestilling. Vandt med benene, hårde baghænder og fantastiske server, roser Cronin, der især er begejstret for danskerens baghånd.

- Hun blev ved med at vende tilbage til sin verdensklasse-baghånd, der er nødvendig for hende, og holdt hendes forhånd dyb, skriver eksperten, der til gengæld ikke er voldsomt imponeret over Serena Williams.

- Dårligt fodarbejde og for lang tid om at komme frem til boldene. Caro pressede hende, og denne gang kunne hun ikke svare igen, konstaterer han.

Der er dog også kritik til Wozniacki, der skal arbejde mere med sin andenserv.

- Hun spillede modig - det meste af tiden - men Caros andenserv er stadig en gyser, skriver Matt Cronin, der kalder sejren 'endnu et afgørende øjeblik for den unge dansker'.

I torsdagens semifinale møder Caroline Wozniacki Maria Sharapova.