Wozniacki: Jeg havde alle chancer

- Hun var over mig med det samme og straffede mine fejl, siger danskeren, de rtabte til Julia Görges i semifinalen i Dubai

Caroline Wozniacki var oppe mod Julia Görges og tabte for tredje gang i træk til tyskeren. (Foto: AP/Hassan Ammar)
Caroline Wozniacki var oppe mod Julia Görges og tabte for tredje gang i træk til tyskeren. (Foto: AP/Hassan Ammar)

Caroline Wozniacki tabte her til aften semifinalen til tyske Julia Görges med 6-7, 5-7 i WTA-turneringen i Dubai, hvor danskeren var forsvarende mester. Og danskeren var naturligvis skuffet efter nederlaget.

- Jeg spillede ikke op til mit bedste i dag. jeg lavede alt for mange uprovokerede fejl, og det udnyttede Julia. Jeg føler, jeg havde alle chancer i verden i dag, men jeg udnyttede dem ikke.

- Hvis man ikke udnytter sine chancer, vinder man heller ikke. Det er let at sige, at jeg skulle have gjort ditten og datten, men Julia var god til at udnytte sine chancer. Hvis jeg lavede et svagt slag, var hun over mig med det samme og straffede mig, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AP.

Læs også:

Caroline sendt ud af useedet tysker

Det var tredje gang i træk, at danskeren tabte til den 23-årige tysker, der rangerer som nummer 19 i verden og er useedet i turneringen med en samlet præmiesum på to mio. dollars.

- Det er fantastisk at være i finalen og have slået Caroline igen, lød det fra Görges umiddelbart efter kampen.

Læs også:

Caroline klar til ny optur

- Jeg forsøgte at spille aggressivt og spille mit eget spil - at vente på den bold, jeg kunne angribe. I begyndelsen forhastede jeg mig og forsøgte at afgøre boldene for hurtigt, men så fik jeg den rigtige bold at angribe på nogle gange i træk.

- Det var en hård kamp, mere end to timer lang, og det kunne også være gået den anden vej. Jeg er glad for, at jeg havde den fornødne form til at komme igennem kampen, siger Görges, der nu skal møde den femteseedede polak Agnieszka Radwanska i lørdagens finale.