Ingen grund til at spille macho

To sejre i træk har givet Caroline Wozniacki humøret tilbage, og nu vil hun også i Dubais finale

Selv om hun ikke ville spille macho, så havde Caroline Wozniacki masser af attitude under kampen mod Ivanovic. (Foto: AP)
Selv om hun ikke ville spille macho, så havde Caroline Wozniacki masser af attitude under kampen mod Ivanovic. (Foto: AP)

Der er nu ikke noget, der kan sætte gang i humøret som sejre. Og efter to af slagsen er det en let og lattermild Caroline Wozniacki, der runder en god dag af i telefonen fra Dubai.

- Det var en god sejr i dag, og det er rart at være i en semifinale igen, siger hun om årets første af slagsen.

Se også: Caroline blev for meget for smukke Ana

Det holdt dog hårdt i andet sæt mod Ana Ivanovic, som først gav sig efter 3-6, 5-7.

- Hun begyndte at spille rigtig godt i andet sæt, men jeg var på forhånd godt klar over, at det ville blive hårdt mod hende.

- I første sæt føler jeg, at jeg har et rimeligt overtag, men i andet sæt bliver det en kamp om de små marginaler. Jeg har flere fordele, som jeg ikke får udnyttet. Jeg prøvede bare at stå imod. Du kan ikke gøre så meget andet.

Det gjorde danskeren ikke mindst ved konsekvent at prøve at flytte spillet over i serberens baghåndsside, mens Ivanovic omvendt gjorde alt for at komme rundt om bolden og slå med sin hammer af en forhånd.

- Præcis. Hun har en stor forhånd, måske den bedste i kvindetennis. Og selv om min forhånd også er god, hvis jeg selv skal sige det, så er der jo ingen grund til at stå og spille macho derude, griner Caroline Wozniacki, som i morgen eftermiddag møder tyske Julia Görges.

Se også: Tysk modstander til Caroline

Den står 2-2 indbyrdes, men Caroline har i den grad revanche til gode efter nederlag på grus de seneste to gange:

- Men nu er det en ny kamp og et nyt underlag, og nu vil jeg gerne i finalen, siger hun med stemmen fuld af smil.

0 kommentarer
Vis kommentarer