Tre år mere med hjemmebane til Caroline

WTA-turneringen e-Boks Open tager tre år mere i Caroline Wozniackis hjemby Farum

Caroline Wozniacki vandt turneringen i Farum i både 2010 og 2011. (Foto: Jakob Jørgensen)
Caroline Wozniacki vandt turneringen i Farum i både 2010 og 2011. (Foto: Jakob Jørgensen)

Der bliver også kvinde-toptennis i Farum i de næste tre år.

Furesø Kommune og arrangørerne i Nordic Sports Group har nemlig indgået en aftale om at forlænge samarbejdet, så det udover i år også gælder årene 2013-2015. WTA-turneringen e-Boks Open med danske Caroline Wozniacki som det store trækplaster vil derfor fortsætte i Farum Arena.

- Vi har haft det godt i Farum Arena, som er ideel til WTA-tennis, siger bestyrelsesformand fra Nordic Sports Group Steen Thomsen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Fra Australian Open til Farum

Der har været diskussioner om at spille turneringen på grus (som der spilles på i bl.a. French open) i stedet for hardcourt (som der spilles på i f.eks. Australian Open og US Open), men det ligger nu fast, at der spilles på hard court i de næste tre år, og turneringens termin i april også ligger fast.

- Vi har annulleret vores ansøgning om at spille på grus. Vi har spurgt WTA, og de foretrækker hardcourt, så vi har nu en aftale med Furesø Kommune for de næste tre år. Men vores aftale med WTA løber helt frem til 2018, siger Steen Thomsen.

Læs også:

Se også: Smukke Ana til eftermiddagskaffen

Turneringen har i de to første leveår været afviklet i henholdsvis august og juni, men har egentlig hele tiden haft april som termin. Men da turneringen kom sent i gang det første år, byttede arrangørerne sig ifølge Steen Thomsen til en senere termin for overhovedet at kunne nå at afvikle turneringen.

Det samme gjorde sig gældende i fjor, hvor de byttede sig til en termin i juni med en anden turnering, men fra i år kommer turneringen til at ligge fast som hardcourt-turnering med termin i april.

- Vi glæder os til at have et helt år til forberedelserne, siger Steen Thomsen.

Læs også:

Se også: Dansk turnering med vokseværk

For Caroline Wozniacki betyder terminen i april, at det givetvis ikke bliver noget problem at omstille sig fra hardcourt til grus, som der spilles på i French Open i slutningen af maj og ind i juni.

e-Boks Open afvikles i år fra 9. til 15. april og har en samlet præmiesum på 220.000 $.

Forud for WTA-turneringen i Farum afvikles de store hard court-turneringer i Indian Wells og Miami, og kun turneringen på det grønne grus i Charleston i ugen før Farum kommer lidt på tværs.

0 kommentarer
Vis kommentarer