Azarenka trækker sig

Verdensetteren er ude af WTA-turneringen i Dubai, hvoir Caroline Wozniacki nu er højest rangerede spiller i turneringen

Victoria Azarenka blev nummer et på verdensranglisten efter sin sejr i Australian Open i januar. (Foto: AP/Aaron Favila)
Victoria Azarenka blev nummer et på verdensranglisten efter sin sejr i Australian Open i januar. (Foto: AP/Aaron Favila)

Topssedede Victoria Azarenka har trukket sig fra denne uges WTA-turnering i Dubai.

Verdensetteren, der har vundet sine seneste 17 kampe og tre turneringer, pådrog sig under sidste uges turnering i Doha en ankelskade, der nu kræver nogle dages pause, som hun vil bruge med familien.

- Det er selvfølgelig skuffende, men sådan er livet. Det er sport. Jeg skal bare passe på den, og mere er der ikke i det. Jeg tager et par dage fri, og forhåbentlig er det nok, så jeg ikke behøver at blive scannet og så videre. Jeg skal bare have lidt fred og ro, siger Victoria Azarenka.

Læs også:

Wozniacki: Folk bør tænke sig om

Den 22-årige hviderusser skulle i dag have mødt tyske Julia Görges i anden runde af turneringen, men tyskeren er nu uden kamp videre til kvartfinalerne, hvor hun skal møde vinderen af opgøret melle Shuai Peng og Daniela Hantuchova.

Da verdens nummer to, Maria Sharapova, ikke stiller op, og verdenstreeren Petra Kvitova er skadet, er danske Caroline Wozniacki nu den højstrangerede spiller i turneringen.

Læs også:

Azarenka knusende overlegen - igen

Den andenseedede dansker, der rangerer som nummer fire i verden, møder senere i dag rumænske Simona Halep i sin kamp i anden runde af turneringe. Kampen spilles omkring kl. 17.30-18.

Tidligere i dag har Jelena Jankovic (seedet 8), Agnieszka Radwanska (5), Sabine Lisicki (9), Samantha Stosur (4) og useedede Ana Ivanovic spillet sig frem til kvartfinalerne.