Caroline langer ud efter legende

Den danske tennisstjerne er træt af kritik fra blandt andre legenden Martina Navratilova

Caroline Wozniacki er efter mere end et år som nummer et på verdensranglisten nede som nummer fire på den seneste rangliste. (Foto: Raoul Wegat)
Caroline Wozniacki er efter mere end et år som nummer et på verdensranglisten nede som nummer fire på den seneste rangliste. (Foto: Raoul Wegat)

Caroline Wozniacki er træt af at blive kritiseret af tenniskommentatorer, der mener, at den danske tenniskvinde ikke fortjente at ligge nummer et på verdensranglisten.

Wozniacki, der nu er nede som nummer fire i verden, har ikke mindst set sig gal på legenden Martina Navratilova, som under Australian Open i januar udtalte, at ingen regnede Wozniacki som verdens bedste spiller.

Læs også:

Se også: Fin lodtrækning til Caroline

- Jeg ville aldrig finde på at sige, at Martina lå nummer et, da der ingen modstand var, eller at hun var den bedste, da ingen andre spillede. Det ville være respektløst, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Hun var helt utrolig. Hun vandt så mange grand slam-titler, hun spillede fantastisk. Martina Hingis var også fantastisk, hun er min favoritspiller, siger Wozniacki.

Læs også:

Se også: Skuffet Wozniacki: Jeg vil bare væk

55-årige Martina Navratilova vandt 18 grand slam-titler i damesingle fra 1978-90, og hun bliver af mange anset som den bedste kvindelige spiller i historien.

I Martina Navratilovas tid var bredden i damesingle dog ikke større, end at hun kunne supplere singletitlerne med blandt andet 31 grand slam-titler i damedouble.

Caroline Wozniacki har ikke mindst været træt af spørgsmålet om, hvordan hun kunne ligge nummer et i verden, når hun ikke havde vundet en grand slam-turnering.

Læs også: Se også: Eksperter: Fyr din far Wozniacki Eksperter: Fyr din far Wozniacki

De mange kommentarer fra tidligere topspillere har fået danskeren til at undre sig.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg mistet lidt af respekten. For jeg respekterer, hvad de har opnået. Jeg respekterer virkelig, hvad andre har opnået, for jeg ved, hvor svært det er at komme til tops i en sport som tennis, siger Caroline Wozniacki.

Danskeren spiller i denne uge med ved WTA-turneringen i Dubai.

0 kommentarer
Vis kommentarer