Caroline: Far er den bedste i verden

- Når det ikke fungerer med en nye træner, er det rart at have en base at vende tilbage til, siger Wozniacki og lovpriser samarbejdet med sin far

Ingen er bedre end farmand (Foto: Benjamin Kürstein)
Ingen er bedre end farmand (Foto: Benjamin Kürstein)

Efter det kun to måneder lange samarbejde med Ricardo Sanchez er Caroline Wozniacki godt tilfreds med igen at have sin far som indpisker på træningsbanen.

- Han har været min træner, siden jeg var syv år gammel, så han kender mig bedst. Han ved, hvornår han kan presse mig en lille smule mere, og hvornår han skal træde et skridt tilbage. Vores kommunikation fungerer virkelig godt, siger hun under et pressemøde i Dubai, hvor hun i morgen eftermiddag møder rumænske Simona Halep.

Se også: Wozniacki får lettere titelforsvar i Dubai

- Jeg ønskede at prøve noget nyt. Du er nødt til at se, hvordan det fungerer, og hvis det ikke fungerer, så er det rart at have en base, som du altid ved, du kan vende tilbage til, forklarer hun og forsøger at beskrive hendes og Piotrs samarbejde:

- Det er aldrig let, når du vil være den bedste til noget. Vi har selvfølgelig vores øjeblikke på træningsbanen, hvor vi er uenige, og hvor jeg måske synes, det er uretfærdigt, at han synes sådan. Men jeg ved også, at han kun ønsker det bedste for dig og bare vil hjælpe mig til at forbedre mig.

Se også: Caroline langer ud efter legende

- Hvis alt var let til træning, ville der være noget galt. Hvis ikke du laver fejl, er der noget galt, for det betyder, at du ikke bliver presset nok. Jeg er også selv perfektionist, så jeg vil have det til at være perfekt på banen, men jeg ved også, at det ikke er muligt.

- Når du til gengæld forlader banen, er det vigtigt, at du kan holde tingene adskilt og spise en god middag og slappe af og ikke tænke på tennis.

Læs interview med Piotr Wozniacki i Ekstra Bladet onsdag

0 kommentarer
Vis kommentarer