Wozniacki får lettere titelforsvar i Dubai

Tre af verdens ti bedste spillere har meldt afbud til Dubai Open, hvor Wozniacki er forsvarende mester

Caroline Wozniacki har de bedste forudsætninger for et titelforsvar i Dubai. (Foto: Photoshoot)
Caroline Wozniacki har de bedste forudsætninger for et titelforsvar i Dubai. (Foto: Photoshoot)

Verdensranglistens nummer tre, Petra Kvitova, kommer ikke med i Dubai Open, der startede i De Forenede Arabiske Emirater mandag.

Hårdtslående Kvitova er endnu ikke kommet ovenpå efter den virus, der også tvang hende til afbud til sidste uges turnering i Doha, Qatar.

Med tjekkens udeblivelse er 3 af verdens 10 bedste spillere fraværende fra turneringen i ørkenen, efter at Vera Zvonareva blev skadet i Qatar i den forgangne uge, og Li Na ligeledes er skadet.

Caroline Wozniacki vandt Dubai Open sidste år og har brug for at komme langt i dette års turnering, hvis hun skal holde trit med top tre på verdensranglisten. Med afbuddene fra de tre profiler bliver vejen til finalen naturligvis knapt så knoldet.

På den anden side får danskeren formentlig en hård start på turneringen, når hun tirsdag træder ind i anden runde.

Her venter sandsynligvis verdens nummer 15, russeren Anastasia Pavlyuchenkova, hvis hun formår at overkomme en kvalifikationsspiller i første runde.

Efter det smertelige nederlag til Lucie Safarova i sin første kamp i Doha er Wozniacki under pres, fordi hun kom langt i de to ørkenturneringer sidste år og derfor har mange point at forsvare på verdensranglisten.

0 kommentarer
Vis kommentarer