'Wozniacki fuld af lamme undskyldninger'

Anerkendt sportsjournalist sender en ordentlig sviner efter Caroline Wozniacki, som han beskylder for at køre i tomgang og være fuld af lamme undskyldninger for de svigtende resultater

Wozniacki tænker ikke som en elitespiller, mener amerikansk sportsjournalist. (Foto: AP)
Wozniacki tænker ikke som en elitespiller, mener amerikansk sportsjournalist. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki har brug for at vågne op og indse, at hun kører i tomgang.

Så hård er kritikken af den danske tennisstjerne fra den anerkendte, amerikanske sportsjournalist Peter Bodo, som udover at skrive for New York Times er chefredaktør og blogger for Tennis Magazine og hjemmesiden tennis.com.

Tænker ikke som elitespiller
Han er to gange blevet kåret som årets journalist af WTA, så man må formode han ved, hvad han taler om, når han peger på Wozniacki som en tryghedsnarkoman, som er fuld af lamme undskyldninger for sin manglende grand slam-succes.

- Wozniacki, den detroniserede og stadig grand slam-løse verdensetter gennem de seneste to kalenderår, har haft problemer med at håndtere forventninger, at prioritere og omfavne udfordringer ...Wozniacki har ingen anelse om, hvordan en sand elitespiller tænker, føler og opfører sig, lyder tiraden mod den 21-årige dansker.

Læs også:

Wozniacki sendt hjem fra Qatar

Han beskylder hende endvidere for at glide af på kritiske spørgsmål til sine pressemøder, hvor hun nægter at forholde sig til sine nederlag, men altid kun vil snakke om, at hun var uheldig og glæder sig til at spille igen.

- Hendes tanker reflekterer også, hvad der begynder at ligne et nærmest patologisk ønske om at benægte eksistensen af noget der bare ligner et pres, hvilket blot er et synonym for ansvar, skriver Peter Bodo på sin blog.

Falliterklæring
Januar-fyringen af træner Ricardo Sanchez og Carolines forklaring derfor, samt hendes modstand mod at få en ny træner ser han som den totale falliterklæring fra familien Wozniackis side.

Læs også:

Skuffet Wozniacki: Jeg vil bare væk

Carolines forklaring på fyringen:

- Lige nu vil jeg bare holde det til mig selv og min far. Jeg kan godt lide, når holdet ikke er for stort. Jeg kan lide at have en hyggelig atmosfære; jeg kan ikke lide, når der er for mange mennesker. Det har fungeret fint førhen såvel som nu, og for nuværende vil jeg beholde det på den måde.

Lam undskyldning
Det får Peter Bodo til at tænde af.

- Jamen for... Hvor meget hyggeligere kan det blive for en top WTA-stjerne? Har man nogensinde hørt en lammere undskyldning for at beholde en status quo, som er frosset til?

Læs også: Eksperter: Fyr din far Wozniacki Eksperter: Fyr din far Wozniacki

Og han undrer sig samtidig over, hvordan hun kunne sige farvel til Sanchez efter så kort tid.

- ...Ricardo Sanchez, en træner, som - i modsætning til hendes far/træner Piotr - tilsyneladende ville løfte Wozniackis spil, og hendes resultater, til nye og uudforskede områder. Hvad havde hun at tabe, når hun jo kører i tomgang?

Hvad synes du? Kører Wozniacki i tomgang, og er det dumt at beholde sin far som enlig træner? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og deltag i afstemningen til højre.