Carolines træner havde ikke en chance

Ricardo Sanchez fik aldrig en chance i Wozniacki-lejren, vurderer hollandsk ekspert

Caroline Wozniacki og Ricardo Sanchez kunne ikke få samarbejdet til at swinge. (Foto: Raoul Wegat)
Caroline Wozniacki og Ricardo Sanchez kunne ikke få samarbejdet til at swinge. (Foto: Raoul Wegat)

Det var mangel på nye impulser og manglende kemi, der fik Wozniacki-lejren til at skille sig af med træner Ricardo Sanchez efter blot to måneders samarbejde.

Se også: Eks-træner: Wozniacki-klanen er for stærk

Det har afstedkommet en del løftede øjenbryn rundt om i tennisverdenen. For ganske vist er trænerfyringer en del af gamet, men sjældent efter så kort tid.

– At fyre en træner efter to måneder er en smule latterligt.

– Man kan ikke forvente, at nogen skaber resultater på så kort tid. Specielt når man ved, at der i den tid også er en Grand Slam-turnering. De har hovedsageligt forberedt sig til Australian Open, siger tennisjournalist Dick Springer fra den hollandske avis De Telegraaf.

Se også: Umuligt at samarbejde med Wozniacki

Han er af den opfattelse, at spanieren på det nærmeste ikke fik en chance for at gøre en forskel.

– Man har brug for mindst to måneder til at finde ud af, hvilken spiller du har med at gøre –?og så kan du gå i gang med at arbejde.

Se også: Ekspert: Logisk fyring

– Jeg tror ikke, at han fik en reel mulighed for at gøre noget som helst, siger Dick Springer, der ikke selv ville have lyst til at træne den danske stjerne

– Jeg vil sige det på den måde, at hvis hun ringer til mig og spørger, om jeg vil være hendes træner, så ville jeg sige: Du fyrede din træner efter to måneder. Hvorfor skulle jeg træde ind. Hun gør det ikke let for sig selv.

0 kommentarer
Vis kommentarer