Carlsen: Caroline skal vænne sig til presset

- Caroline vil have den førsteplads, ligegyldigt hvad andre siger, lyder det fra Kenneth Carlsen

Caroline Wozniacki ærgrer sig under sit nederlag mod Kim Clijsters. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki ærgrer sig under sit nederlag mod Kim Clijsters. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki slipper i den næste tid for at svare på, om fortjener at ligge nummer et på verdensranglisten. For med nederlaget til Kim Clijsters i kvartfinalen i Australian Open mister danskeren sin placering til enten Azarenka, Sharapova eller Kvitova

Og det kan blive en lille fordel for den 21-årige dansker, siger Kenneth Carlsen.

- Det kan blive en lille fordel, at hun ikke længere skal svare på den spørgsmål. Det kan tage lidt af presset og give lidt ro i dagligdagen, siger Carlsen til ekstrabladet.dk.

Se også:

Se også: Mistet førsteplads koster kassen

- På den anden side er det netop det pres, som man skal vænne sig til, hvis man vil være den bedste. Og man må ikke glemme, at det for alle spillere handler om at være bedst. Caroline vil have den førsteplads, ligegyldigt hvad andre siger om, at det er fortjent eller ikke fortjent, siger Carlsen.

- Det er selvfølgelig rart at kunne arbejde med sine ting i ro og mag uden at blive stillet det samme spørgsmål hele tiden. Men hun arbejder allerede koncenteret med tingene. Enhver tennisspiller arbejder hele tiden på at forbedre forskellige aspekter af sit spil, for ellers bliver man overhalet af en masse andre.

- Carolines mål har hele tiden været at vinde en Grand Slam-turnering i år, og det arbejder hun målrettet frem imod, siger Kenneth Carlsen.

Se også:

Se også: Hingis til Wozniacki: Kom nu frem!

0 kommentarer
Vis kommentarer