Annonce:
Annonce:

Wozniacki og Løchte i alvorlig OL-test

Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen repræsenterer Danmark ved Hopman Cup, hvor OL-formen testes af

En hård uge venter Wozniacki og Løchte. (Foto: AP)
En hård uge venter Wozniacki og Løchte. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

I den kommende uge får Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen en god indikation på, om de kan stille noget op i en eventuel mixeddouble ved næste års OL i London.

Den danske tennisduo er med ved det uofficielle hold-VM, Hopman Cup, som finder sted i australske Perth.

Ikke sikret automatisk deltagelse
Team Danmark-direktør Michael Andersen glæder sig til at se parret i aktion.

- Turneringen vil sende et signal om, hvor de er niveaumæssigt. Hvis det går godt, er der ikke langt til de sjove kampe ved OL, siger han.

Frederik Løchte Nielsens placering som nummer 99 på verdensranglisten i double betyder, at Danmark lige nu ikke er sikret deltagelse ved OL i mixeddouble. Men Michael Andersen er fortrøstningsfuld med hensyn til OL-deltagelse alligevel.

Annonce:

- Den adgang til OL, de skal have, er via Caroline og et wildcard. Men hun ligger så højt på singleverdensranglisten, at der skal meget til, hvis du som verdens nummer et ikke kan få et wildcard, vurderer Team Danmark-direktøren og tilføjer:

- Det ville dog være glædeligt, hvis de gjorde en god figur ved Hopman Cup, så vi og alle andre kan se, hvad de kan.

Stolte
Formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, er stolt over, at Danmark er med i det fine selskab i Perth for første gang nogensinde.

- Vi skal være stolte over at have spillere, der kan være med på et så højt internationalt plan. Det er også en glimrende OL-optakt, hvis der senere på året skulle dukke et wildcard op til de olympiske lege, siger Klitvad.

Danmark er i gruppe med Tjekkiet, USA og Bulgarien. Mens Wozniacki er verdens nummer et hos kvinderne, frister Frederik Løchte Nielsen en tilværelse som nummer 236 hos herrerne.

Turneringen spilles fra 31. december til 7. januar, og Danmark skal første gang i aktion 2. januar mod USA, der blandt andet har Mardy Fish - verdens nummer otte - på holdet.

Tjekket er favorit til at vinde turneringen. Tjekkerne stiller op med Petra Kvitova - verdens nummer to - samt Tomás Berdych, der en nummer syv blandt herrespillerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: