Annonce:
Annonce:

Ekspert tvivler på Wozniacki-træner

Ricardo Sanchez var som spiller kendt som en skør kugle, husker belgisk ekspert og tidligere kollega til spanieren

Ricardo Sanchez i aktion på træningsbanen i Monaco. (Foto: AP)
Ricardo Sanchez i aktion på træningsbanen i Monaco. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

MONACO (Ekstra Bladet): – Er det Ricardo Sanchez? Okay, reagerer Filip Dewulf med en lille overrasket latter.

Den tidligere topspiller, der i dag er tennisekspert hos Het Laatste Nieuws, har nemlig kendt Caroline Wozniackis nye, spanske træner i mange år for lidt af hvert:

– Vi spillede i de samme satellit-turneringer for mange år siden. Dengang var han virkelig crazy. Han snød og råbte og kom næsten i slagsmål med folk. Han gjorde alt for at vinde sine kampe, husker belgieren.

Læs også: Han er Carolines nye træner

– Han var generelt meget udadvendt og underholdende, og folk kom for at se hans kampe, selv om det var mindre turneringer. Han havde sine fans.

Overrasket over at se ham igen
Dewulf genså pludselig Sanchez på den globale tennistur nogle år senere.

Annonce:

– Jeg var lidt overrasket over at se ham som træner for gode navne, og ikke mindst, da han senere dukkede op i kvindetennis, hvor det virkelig kræves, at du er fokuseret som træner.

– Det var et sært forhold mellem ham og Jelena Jankovic. De havde mange højrøstede diskussioner, og de kunne endda foregå midt under hendes kampe. Det var ret sjovt at overvære.

Af samme grund ser Filip Dewulf med en vis skepsis på den nye, tætte konstruktion mellem Sanchez og familien Wozniacki.

– Hmm... Sanchez slår mig som en meget emotionel herre, der siger tingene ligeud. Det er vel et åbent spørgsmål, hvordan det kommer til at fungere med ham og Piotr sammen.

Tvivler på samarbejdet
Heller ikke på den tennisfaglige front føler han sig overbevist:

– Nej, jeg føler mig ikke sikker på, at det er det rigtige for Caroline.

– Jankovic var en god kontraspiller, men hun kan ikke noget specielt rent offensivt. Jeg ved ikke, om Sanchez rent teknisk er klædt på til at gøre Caroline til en mere aggressiv spiller. Jeg synes ikke, jeg har set den udvikling hos Jankovic.

Ricardo Sanchez

Blev født den 6. juni 1959 i Andalusien.

Spansk U21-mester i hård konkurrence med senere så store spillere som Sergio Bruguera og Emilio Sanchez Vicario, der dog senere viste sig stærkere end ham. Da det også var svært at finde sponsorer, indstillede han karrieren som 30-årig og stiftede et akademi i Almeria.

Siden valgte han at blive træner for flere af de store, spanske navne samt chilenske Nicolas Massu på en turne, der førte ham til Florida, Mellem- og Sydamerika. Her udviklede han i en årrække topspillere i Colombia.

Som træner er han mest kendt for at føre Jelena Jankovic til tops på verdensranglisten. De to arbejdede fast sammen i fra 2007 til 2010.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: