Annonce:
Annonce:

Rory roser Caroline: Hun er god med køllen

Den danske verdensetter er ikke blot god med tennisketcheren

Kæresteparret Caroline Wozniacki og Rory McIlroy på golfbanen. (Foto: AP)
Kæresteparret Caroline Wozniacki og Rory McIlroy på golfbanen. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

Hun har altid været ét med tennisketcheren. Men nu viser det sig, at den danske tennisdarling, Caroline Wozniacki, også har talenter ud i andre sportsgrene.

- I øjeblikket har hun mere potentiale som en golfspiller, end jeg har som tennisspiller, siger verdensetterens golf-kæreste, Rory McIlroy til Irish Central.

- Jeg tog hende med ud på banen, hvor hun fik undervisning af en af mine gode venner. Til sidst slog hun bolden ud på 140 yards (cirka 128 meter) med et syvjern. Hun har en stærk overkrop, fordi hun spiller tennis. Men hun har lidt problemer, fordi hun lægger al vægten på højre side, siger golfverdens nummer 2.

Meget fokus på sporten
22-årige Rory McIlroy, der har dannet par med Caroline Wozniacki siden de mødte hinanden til en boksekamp i juli, fortæller, at sport betyder meget for det celebre par.

- Vi bruger ikke tid sammen, fordi jeg vil forbedre mit tennisspil. Jeg lader hende fokusere på tennis, og så beholder jeg golfen. Men når Caroline og jeg snakker om vores sport, er jeg meget interesseret i, hvordan hun forbereder sig mentalt op mod de store turneringer, siger golfstjernen.

Rory McIlroy erkender da også, at han selv bruger tennissen, når han tørner ud på golfbanen.

- De samtaler, vi har om sporten, giver mig et godt billede af, hvordan hun arbejder med de samme ting, som jeg møder. Rafael Nadals bog gav et godt indblik i, hvordan han tænker. Man ser på Nadal, og så tror man, at han er ubrydelig, men i hans bog ser man, hvor mentalt skrøbelig han er, selv om han har vundet 10 grand slams.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: