Annonce:
Annonce:

Rory: Jeg elsker Caroline

Rory McIllroy indrømmer nu for første gang, at han er forelsket i den danske tennisetter

Annonce:
Følg Tennis

De mødtes under en boksekamp i juli måned og klikkede med det samme, og få måneder senere bekræftede Rory McIlroy og Caroline Wozniacki, at de var blevet kærester.

Siden da er det ikke meget, de to har kommenteret på deres forhold, men nu fortæller nordireren til Irish Daily Mirror, at han er forelsket i den danske tennisstjerne, og at Caroline Wozniacki måske kan være den rette for ham.

- Jeg har fået en ny kærlighed i mit liv. Vi forsøger at holde vores respektive sportsgrene ude af vores forhold. Det er godt. Det er rart at tilbringe tid med en, som forstår, hvad du laver, og det er meget dejligt at være sammen med en, som laver noget tilsvarende.

- Hvis du ønsker at snakke om bestemte ting, så kan vi det, lyder det fra en forelsket Rory McIlroy til Irish Daily Mirror.

Selvom de to begge er travle sportsstjerne forsøger de at få så meget tid sammen som muligt. Således gik Caroline Wozniacki for nylig rundt sammen med McIllroy som hans personlige caddie, og Rory har også tidligere været med på tribunen under Wozniackis tenniskampe.

Se også: Wozniacki hepper på kæresten i sin ferie

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: