Wozniacki er den største skuffelse

Tenniskritiker håner Caroline Wozniacki efter nedturen til Serena Williams i US Open-semifinalen

I 2. sæt mod Williams var Wozniacki sur. Det fik ketcheren at føle. (Foto: Benjamin Kürstein)
I 2. sæt mod Williams var Wozniacki sur. Det fik ketcheren at føle. (Foto: Benjamin Kürstein)

I fem kampe leverede Caroline Wozniacki varen ved US Open.

Den topseedede dansker spillede tilmed fremragende tennis mod såvel Svetlana Kuznetsova og Andrea Petkovic i 4. runde og kvartfinalen.

Men mod en sprudlende Serena Williams i semifinalen kom Wozniacki til kort. 6-2, 6-4 tabte hun og var reelt uden chance for sætsejr mod den stærke amerikaner.

Roser til Djokovic og Serena
Endnu en Grand Slam-turnering uden triumf for verdensranglistens nummer ét. Det afstedkommer også i denne omgang kritik flere forskellige sider fra.

Senest fra kommentatoren Peter Bodo på den velansete hjemmside tennis.com.

Læs også: Bjørn: Caroline skal nok vinde en Grand Slam

Han fremhæver gode såvel som dårlige præstationer ved den netop overståede turnering i New York, hvor vinderne Djokovic og Stosur samt Serena ikke overraskende får de fleste roser.

Og så er der lige en spand lort til Wozniacki.

- Den måde den 28. seedede (Williams, red.) skubbede nummer ét rundt var noget nær foruroligende, skriver han med henvisning til semifinalen natten til søndag.

Elendig serv
- Wozniacki har været nummer ét i næsten et år og havde lige vundet en fornem sejr i New Haven og så tilmed stærk ud i kampen frem mod semifinalen.

- Men mod Serena var hendes serv elendig, og selv hendes berømmede defensiv var ineffektiv.

- Var Serena stærk, eller kom Wozniacki endnu en gang til kort i en stor turnering. Beklager, men jeg mener, det er det sidste, skriver Bodo.