Besynderligt uheld udsætter Carolines kamp

Caroline Wozniacki må fortsat væbne sig med tålmodighed forud for sin kamp mod Andrea Petkovic

Vand-problemer i kampen mellem Roddick og Ferrer (Foto: AP/Charles Krupa)
Vand-problemer i kampen mellem Roddick og Ferrer (Foto: AP/Charles Krupa)

Caroline Wozniackis udsatte kamp mod tyske Andrea Petkovic var sat til at starte i dag kl. 19 dansk tid. I første omgang var regnen en risiko-faktor, men den er hørt op, og kampene ved US Open er kommet i gang.

Men på Louis Armstrong Stadium, hvor Caroline Wozniacki skal spille sin kamp, er der opstået et andet problem.

Andy Roddick og David Ferrer, der spiller kampen inden den danske verdensetter, er blevet midlertidigt suspenderet på grund af et besynderligt problem med banen.

Ved stillingen 4-2 til Andy Roddick i første sæt, opdagede amerikaneren et 'hul' i banen ved baglinien, hvor vand kom op og lagde sig på banen. Derfor blev kampen udsat, mens hullet i banen bliver lappet,

Spillerne forventes at kunne genoptage spillet igen kl. 18.15. Først når den kamp er overstået, komme Wozniacki på banen i sin kvartfinale-kamp. Det bekræfter hun også selv på Twitter.

- Problemer med Louis Armstrong-banen. Mændene kommer ud igen 12.15 (18.15 dansk tid, red.). Jeg spiller efter dem, lyder det fra danskeren.

Spillet på de andre baner er fortsat igang, hvor Rafael Nadal netop har vundet første sæt i en tie-break mod luxembourgeren Gilles Müller.

OPDATERET:
Kampen mellem Roddick og Ferrer er nu flyttet ud på bane 13, mens Carolines kampe fortsat skal spilles på Louis Armstrong. Men danskeren kommer tidligst i aktion kl. 20 dansk tid.

Ekstrabladet.dk følger seneste nyt fra US Open, og melder ud, så snart der er nyt om, præcis hvornår Wozniacki kommer ind på banen.

De seneste meldinger fra USA går på, at kampen tidligst går i gang kl. 20.30 dansk tid.

OPDATERET 20.30:
Der er i øjeblikket en del forvirring om, hvor og hvornår Caroline Wozniackis kamp skal afvikles. Det skulle være sikkert, at Louis Armstrong Stadium ikke kan bruges til tennis-spil på grund af revnen i underlaget.

Derfor tyder det lige nu på, at danskeren og hendes tyske kombettant skal ud på bane 13, hvor Andy Roddick og David Ferrer tidligere på dagen blev flyttet ud.

De to spillere er netop begyndt på fjerde sæt, hvor Roddick fører 2-1 i sæt.

Men usikkerheden er så stor, at det også overvejes at flytte Carolines kamp til en af de andre første ledige baner. Så hold øje med ekstrabladet.dk for at få det seneste nyt om Wozniackis kommende kamp

OPDATERET 21.00:
Caroline går på Bane 13 indenfor kort tid, efter Andy Roddick besejrede David Ferrer i 4. sæt. Følg liveopdateringen på ekstrabladet.dk lige om lidt..