Petkovic: Caroline er undervurderet

Caroline Wozniackis modstander i kvartfinalen tror på danskerens chancer mod Serena Williams

Roser fra Petkovic til Wozniacki (Foto: AP/Charles Krupa)
Roser fra Petkovic til Wozniacki (Foto: AP/Charles Krupa)

6-1, 7-6 blev sejrscifrene til Caroline Wozniacki mod Andrea Petkovic. En skuffelse for tyskeren, der især ærgrede sig over starten på kampen, hvor danskeren udspillede sin tyske modstander.

- Jeg tror, jeg sov en smule i det første sæt, men derefter blev det en hård kamp, en god kamp. Caroline spiller, som hun altid gør. Hun tvinger mig til at lave fejl.

- Caroline startede rigtig godt, hun missede ingenting, og mine ben bevægede sig ikke godt. Men da jeg fandt min rytme, gik det bedre. Det var blot et par bolde, der gjorde forskellen, desværre gik det ikke min vej til sidst, lød det fra Andrea Petkovic på det efterfølgende pressemøde.

Spiller virkelig godt
Næste modstander for danskeren er Serena Williams, og tyskeren vil bestemt ikke afskrive danskerens sejrschancer på forhånd.

- Jeg tror på, hun har en chance. Hvis Caroline spiller virkelig godt, ændrer rytmen og spiller så vedholdende, som hun altid gør, så har hun helt klart en mulighed.

- Jeg mener, at Caroline er en af de mest undervurderede spillere derude, fordi du er nødt til at vinde hver eneste point mod hende. Gør du ikke det, så taber du, lød det fra dagens tyske taber.

Caroline Wozniacki møder Serena Williams i semifinalen natten til søndag.