Piotr mistede aldrig troen

Wozniacki senior var tæt på at bryde reglerne, da han højlydt hjalp Caroline med taktisk omstilling og mental støtte

Wozniacki senior var tæt på at bryde reglerne, da han højlydt hjalp Caroline med taktisk omstilling og mental støtte. (Foto: Benjamin Kürstein)
Wozniacki senior var tæt på at bryde reglerne, da han højlydt hjalp Caroline med taktisk omstilling og mental støtte. (Foto: Benjamin Kürstein)

NEW YORK (ekstrabladet.dk): Sjældent har han støttet sin datter så massivt under en kamp. Og hans håndtegn og mundtlige opmuntringer var tydeligvis med til at hive sejren hjem.

- Ved 1-4 i andet sæt signalerer jeg: Tro på det! Spil tættere på baglinjen, bryd hendes tempo, tving hende til en reaktion. Spil med lidt mere risiko, fortalte Piotr Wozniacki, som vedgik, at han måske var tæt på at bryde de regler, Det Internationale Tennisforbund har sat op for den slags.

Læs også:Carolines mageløse midnatsgys

- Så længe dommeren accepterer det, sagde han med en ufuldendt sætning og et skuldertræk, før han tilføjede med et skævt smil:

- Men selvfølgelig skal det ikke være lange diskussioner.

I modsætning til resten af Carolines boks, prøver han altid at blive siddende nede på sin stol og være et roligt holdepunkt, hans datter kan finde midt i hektikken.

- Jeg var egentlig ikke nervøs. Kuznetsova havde spillet godt, men der var mange gode dueller og lige partier. Caroline gjorde det også fornuftigt, men hun laver lidt for mange uprovokerede fejl i første sæt og misbruger sin chance i tiebreaken.

Læs også: Caroline: Jeg er stolt

- Kuznetsova viste stor klasse, men det gjorde Caroline også ved at kæmpe sig tilbage.

Den dramatiske sejr kan formentlig give hende en masse, tror han.

- Nu er hun i kvartfinalen, og det er en stor ting. Hun vandt på et fyldt stadion i primetime og kom tilbage fra sådan en situation.

- Men turneringen er ikke slut. Det var bare endnu et skridt fremad, sagde Piotr Wozniacki.