Skuffet Kuznetsova: Caroline var en mur

- Jeg havde mine chancer men tog dem ikke, og hun giver aldrig en kamp væk, sukkede russeren.

- Hun spiller sit spil. Hun var en mur, you know, sagde Kuznetsova efter nattens dramatiske kamp mod Caroline Wozniacki. (Foto: Benjamin Kürstein)
- Hun spiller sit spil. Hun var en mur, you know, sagde Kuznetsova efter nattens dramatiske kamp mod Caroline Wozniacki. (Foto: Benjamin Kürstein)

NEW YORK (ekstrabladet.dk): For to år siden var hun helt opløst i skuffelse, da hun havde tabt til underhunden Caroline. Denne gang var hun gået ind til favoritten Wozniacki, igen været tæt på – og tabt.

- Hvad der skete? Så du det ikke selv, returnerede Svetlana Kuznetsova skarpt til ekstrabladet.dk, før hun fremtvang et lille smil:

- Jeg havde mine chancer. Jeg tog dem ikke. Det er min mening om kampen.

Læs også: Carolines mageløse midnatsgys

Hun vedgik selvsagt, at hun til sidst var tappet for kræfter.

- Selvfølgelig. Jeg har ikke spillet den slags intense kampe i meget lang tid.

- Men nu er jeg ellers endelig kommet i god form, og jeg spillede godt. Ja, jeg lavede mange fejl, men jeg prøvede også at være aggressiv og diktere.

- Hun spiller sit spil. Hun var en mur, you know. For at slå hul på en mur, skal du ikke bare slå hårdt. Du skal variere dine slag. Jeg gjorde de rigtige ting men kunne ikke gøre det færdigt. Sådan er det. Hun giver aldrig en kamp væk, sukkede russeren.

Læs også: Caroline efter drama: Det er en vild følelse

Hun kunne godt finde lighedspunkter med opgøret i 2009, men situationen var alligevel ny, mente hun:

- Vi taler om en af verdens bedste spillere. Det spillemæssige niveau var højt i dag. Men historien om mine misbrugte chancer er den samme.

Russeren ville ikke forholde sig til, om danskeren kan vinde en Grand Slam med den spillestil, der nu engang er hendes:

- Det giver ikke mening at diskutere det. Hun er verdens nummer et og en stabil spiller. Lad os se, om vinder en. Men hun er stadig en stor spiller, og der er ikke noget galt i, at hun endnu ikke har vundet en. Det er vrøvl.