Kuznetsova underspiller inden nattens kamp: Jeg er ikke i topform

Det svidende nederlag til Caroline i 2009 nager stadig Kuznetsova, som med en sejr kan redde lidt af en skidt sæson

Kuznetsova mener, at nøglen til at slå Caroline Wozniacki er at være aggressiv. (Foto: AP)
Kuznetsova mener, at nøglen til at slå Caroline Wozniacki er at være aggressiv. (Foto: AP)

NEW YORK (ekstrabladet.dk): Hun er ikke kun en taktiker inde på banen. Også i duellens forspil forsøger Svetlana Kuznetsova sig med et lille bluffnummer.

Veteranen underspiller nemlig i den grad sine egne chancer, da hun har slået sig videre til kampen mod verdens nummer et.

- Jeg er ikke i min bedste form, men det er kun kampe, der kan gøre det og give mig selvtilliden tilbage. Jeg har lavet mine lektier og trænet hårdt, så nu er det ude på banen, jeg skal prøve at slå de bedste spillere.

Læs også: Caroline klar til Masters

Det har ikke været nogen stor sæson for den tidligere US Open vinder, som kun har nået en enkelt finale, nemlig den i Dubai, hvor hun fik store stryg af – Caroline Wozniacki.

- Min sæson kunne afgjort have været bedre. Jeg har tabt de vigtige kampe og er langt fra tilfreds.

Nu venter der så en kamp, der kan være med til at redde hendes sæson.

- Det bliver en hård kamp, hvor hun er favoritten. Jeg har intet at tabe men vil bare gå ud og spille frit, nyde det og forsøge at vinde, siger russeren.

Læs også: Caro i fodboldslagsmål på Twitter

Hun lignede et stort spørgsmålstegn, da hun i 2009 havde tabt til en 19-årig dansker, som slap ud af sækken og vandt med 2-6, 7-6, 7-6. Og den dybe skuffelse sidder faktisk stadig i hende.

- Det var en kamp, jeg burde have vundet. Men jeg misbrugte de muligheder, jeg havde undervejs. Jeg forcerede for meget, lavede for mange fejl.

- Jeg ønskede lidt for meget at spille smukt på nogle tidspunkter. Jeg spillede rigtigt godt, men hun får mange bolde tilbage, og jeg prøvede i for høj grad at presse hende og kom derfor til at stresse mit spil.

Læs også: Legende: 'Kun Wozniacki kan stoppe Serena'

- Den skuffelse ligger ret højt på min liste. Det er en af dem, du tænker tilbage på. For lodtrækningen åbnede sig jo helt det år, husker Svetlana Kuznetsova, der ind i mellem hyggesludrer med såvel Caroline som hendes forældre på russisk.

- Hvad er nøglen til at slå Caroline?

- At være aggressiv og diktere, svarer hun uden tøven.

Kampen starter klokken et i nat og kan ses på Eurosport.