Sharapova tilbage hvor det startede

Syv år efter sit gennembrud med Wimbledon-titlen er russeren igen i finalen efter sikker sejr over Lisicki

Maria Sharapova er klar til finalen mod Petra Kvitova (Foto: AP)
Maria Sharapova er klar til finalen mod Petra Kvitova (Foto: AP)

LONDON (ekstrabladet.dk): For syv år siden tog hun verden med storm, da hun, bare 17 år gammel, spadserede ind på Centre Court på sine lange ben og hamrede titlen hjem.

Lørdag står hun der igen, Maria Sharapova, og det er det ultimative bevis på, at hendes comeback efter en besværlig skulderoperation nu har bragt hende tilbage til den absolutte top.

- Det er utroligt at være tilbage i finalen. Jeg er så glad. Der er en stor præstation, men jeg vil vinde en mere, jublede hun.

Sharapova var således en for stor mundfuld for Sabine Lisicki, der efter en god start måtte se sig overtrumfet i de fleste af spillets facetter.

Se også: Så muskuløs er Sharapova

- Det var hårdt i starten, og jeg måtte kæmpe, og det lykkedes for mig at bevare fokus resten af kampen.

Tyskeren lagde stærkt ud, bragte sig foran 3-0 og havde også en breakbold til 4-0, før russeren stædigt og stønnende begyndte at æde sig ind i kampen. Hun brød tilbage til 2-3 og slog til igen til 5-4, hvorefter hun kunne
serve første sæt hjem med sit første es!

Dem slog ellers storservende Lisicki sært nok kun et enkelt af gennem hele kampen, og uden at have sit førende våben i skarpladt stand var hun reelt chanceløs.

Sharapova udnyttede momentum til straks i andet sæt at bryde rent, og derfra var der med et par enkelte små udsving dømt motorvej til finalen. Russeren tog andet sæt med 6-2.

Hun møder i finalen tjekkiske Petra Kvitova, der tidligere i dag slog Victoria Azarenka i tre sæt

0 kommentarer
Vis kommentarer