Hvinen og skrigen i Wimbledon

Der bliver brug for høreværn i dagens semifinaler. Fire potente stønnere gør deres entre

LONDON (Ekstra Bladet): Der vil blive hvinet, skreget og stønnet til den decibel-mæssige smertegrænse.

Og der vil blive hamret til de gule filtbolde, som sad de parvis i den nedre region på en utro ægtemand.

Scenariet er sat til en ren sluggerfest, når fire højrøstede og hårdslående kvinder i dag skal fordele to finalebilletter mellem sig.

Og jo, det kan skam dokumenteres i rene tal.

Maria Sharapova og Victoria Azarenka ligger således begge lige omkring de 100 decibel, når de sætter lyd til deres slag. Russeren lidt over, hviderusseren lidt under.

Her stønner Sharapova i kvartfinalen

Så det bliver en smertelig oplevelse for Wimbledon-bossen Ian Ritchie, der i sidste uge besværede sig over det, han kalder unødvendige udladninger.

Petra Kvitova og Sabine Lisicki er vist ikke blevet målt, men de kan skam også pippe med. Højrøstede Lisicki

Sidstnævnte ikke mindst, når hun sætter sin store serv i spil.

Azarenka stønner løs

Den findes ikke større i denne turnering, hvor den tyske wildcard-spiller suverænt topper listen over esser med 44 pletskud samt en fartmåling på 199 kilometer i timen. Her nærmest blegner venstrehåndskanonen fra Kvitova med tal på sølle 26 og 181.

Ingen af de fire ligger på listen over spillere med den højeste træfprocent på førsteserven. Hvor der handles, der spildes. Og de spilder en del.

Azarenka og Lisicki er semifinale-debutanter i Grand Slam-sammenhæng, mens Maria Sharapova har stået der 12 gange før og som den eneste har nået en finale.

Sharapova, der som kun 17-årig vandt Wimbledon i 2004, er de flestes favorit til at gå hele vejen. Hun har kun mødt sin modstander, Sabine Lisicki, en gang før. Det blev til gengæld til 6-2, 6-0 i Miami i april.

Azarenka og Kvitova, der åbner dagens program på Centre Court, har 2-2 i deres indbyrdes statistik. De server ud klokken 14 dansk tid.

Og mon ikke, der bliver brug for et - quiet, please.

0 kommentarer
Vis kommentarer