Medicin skal sikre Nadal Wimbledon-triumf

Spanske Rafael Nadal er skadet i foden, men planlægger at medicinere smerten væk i jagten på Wimbledon-sejr.

Rafael Nadals fodskade skal ikke forhindre ham i at jagte sin 11. grand slam titel ved dette års Wimbledon. Verdensetteren har dog ikke tænkt sig at bide smerten i sig. Tværtimod.

For at kunne gennemføre kvartfinalen mod amerikanske Mardy Fish, som spanieren vandt i fire sæt uden større problemer, måtte Nadal modtage en smertestillende indsprøjtning. Og sådan vil det fortsætte, sagde Nadal efter sejren.

- Jeg var i kvartfinalen, og jeg var nødt til at gøre det, og jeg vil gentage det i semifinalen. Når du lægger foden til at sove, kan du ingenting mærke.

- Det er et nødstilfælde. Det er den sidste turnering i en måned eller halvanden, så jeg er nødt til at gøre alt, hvad jeg kan.

- Det er ikke noget virkelig alvorligt. Men jeg har smerter i foden. Jeg kan ikke løbe perfekt uden smertestillende medicin, sagde han.

Gentagelse mod Murray
Den førsteseede spaniers skade opstod mandag under turneringens fjerde runde mod Juan Martin del Potro, hvor kampen måtte afbrydes, for at Nadal kunne komme under behandling.

Men efter at have gennemgået en række undersøgelser har det altså vist sig, at det ikke er mere alvorligt end, at spanieren kan fortsætte sit spil.

Ligesom sidste år møder Nadal hjemmebane-darlingen Andy Murray i en gentagelse af sidste års semifinale. I den anden kamp om en finaleplads mødes Novak Djokovic med Jo-Wilfried Tsonga, der overraskende smed Roger Federer ud af turneringen.

Nadal er forsvarende Wimbledon-vinder og har i fire forsøg aldrig tabt en semifinale på det engelske anlæg.

0 kommentarer
Vis kommentarer