'Wozniacki er under stort pres'

Presset stiger på den Grand Slam-løse verdensetter Caroline Wozniacki, mener en tidligere verdensetter

Caroline Woznaicki til tælling under mandagens kamp. (Foto: AP)
Caroline Woznaicki til tælling under mandagens kamp. (Foto: AP)

Det kan godt være, hun indtager førstepladsen på verdensranglisten. Men så længe Caroline Wozniacki ikke har en Grand Slam-titel på cv'et, har mange tennisfans svært ved at betragte hende som verdens bedste kvindelige tennisspiller.

Og presset er i den forbindelse ikke blevet mindre på de danske skuldre efter nederlaget mandag i 4. runde af Wimbledon til Dominika Cibulkova fra Slovakiet.

Det mener den tidligere vinder af turneringen og indehaver af ranglistens dukseplads, amerikanske Lindsay Davenport.

Hun arbejder for BBC under turneringen, og hun er ikke i tvivl.

- Det er der ingen tvivl om. Selvfølgelig tænker Caroline på, at hun som ranglistens nummer ét endnu ikke har vundet en Grand Slam-turnering. Det sætter hende under et enormt pres - indtil hun vinder én, siger Davenport.

Læs også: Kvartfinalerne i Wimbledon

Som så mange andre mener hun ikke, at Wimbledons græsunderlag er Wozniackis kop the.

- Wimbledon er måske den sværeste Grand Slam-turnering for hende at vinde, fordi på græs skal du bare være offensiv. Hvis du er defensiv, så taber du, siger hun og påpeger, at US Open i september ligger bedre til danskeren, hvilket resultaterne i de sidste to udgaver har vist. Her har Caroline nået finalen (2009) og semifinalen (2010). I øvrigt de bedste resultater sammen med semifinalen i Australian Open i år for danskeren i Grand Slam-regi.

- Hun er kun 20 år, så det er hårdt for hende. Hun har stadig en chance tilbage i år ved US Open, og der har hun nok en bedre mulighed for at vinde end her i Wimbledon, siger Davenport.

1 af 2 Wozniacki siger tak for kampen til Dominika Cibulkova, der nu møder Maria Sharapova i kvartfinalen. (Foto: AP)
2 af 2 Caroline Woznaicki til tælling under mandagens kamp. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer