Wozniacki er brandvarm i Wimbledon

Under en yderst skarp sol har Caroline Wozniacki varmet op til sin 1/8-finale mod Dominika Cibulkova.

Caroline Wozniacki er på banen for tredje gang på fire dage mandag eftermiddag. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er på banen for tredje gang på fire dage mandag eftermiddag. (Foto: AP)

Mandag kan Caroline Wozniacki for første gang i karrieren spille sig i kvartfinalen ved Wimbledon, hvis hun besejrer den 24.-seedede slovak, Dominika Cibulkova.

Formiddagen brugte Wozniacki til at varme op, og det var en yderst varm fornøjelse. Solen brager godt igennem over London, og temperaturen kommer over de 30 grader om eftermiddagen.

Så sveden var bestemt til at få øje på hos verdensetteren, som varmede op med hittingpartneren Mats Merkel i 45 minutter. I øvrigt var der godt fyldt op på Wimbledons træningsanlæg, da samtlige 1/8-finaler hos herrerne og kvinderne skal spilles mandag.

Serena eller Lisicki?
Maria Sharapova var en af stjernerne, der varmede op på samme tid som Wozniacki. Russeren havde bane ved siden af kineseren Shuai Peng.

Netop de to spillere mødes i 1/8-finalen og åbner på bane 2 klokken 13. Derefter skal Wozniacki i aktion på samme bane, og vinderne af de to opgør mødes i kvartfinalen tirsdag.

Wozniacki indrømmer i øvrigt, at hendes lodtrækningshalvdel umiddelbart ser ud til at være den sværeste.

I en eventuel semifinale venter den firedobbelte mester Serena Williams formentlig, mens den tyske outsider Sabine Lisicki kan være en anden svær modstander i semifinalen.

- Navnemæssigt er der nok flere store navne i min halvdel, men der kan jo ske overraskelser. Jeg har selv været en af de små overraskelser engang, og der er altid nogen, som tager det ekstra skridt op, siger Wozniacki.

10 titler tilsammen
Danskeren mangler endnu at vinde en grand slam-titel, men hvis alt flasker sig, kan Wimbledon ende med at blive en særdeles flot første triumf for Wozniacki.

Hvis Wozniacki møder Sharapova i kvartfinalen, Serena Williams i semifinalen og Venus Williams i finalen, så vil danskeren have stået over for tre spillere, som siden 2000 har vundet turneringen sammenlagt 10 gange.

Men først skal Wozniacki altså forbi Cibulkova, som i otte indbyrdes kampe har tabt seks gange til danskeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer