Stærk Sharapova i kvartfinalen

Kinesiske Shuai Peng kunne ikke følge med, da først Maria Sharapova satte turboen til i 4. runde af Wimbledon

Skulle Caroline Wozniacki besejre Dominika Cibulkova i dagens 4. runde-kamp i Wimbledon, så står den på russisk roulade i kvartfinalen.

Mandag bombede Maria Sharapova sig forbi Shuai Peng fra Kina med 6-4, 6-2 og ble sammen med Victoria Azarenka den første damesingle blandt de otte sidste i turneringen.

Den russiske mester fra 2004 skulle lige i omdrejninger, mens Pengs serv fungerede glimrende. Men efterhånden blev partierne længere og længere, og så havde Sharapova pludselig tre breabolde ved 4-4. De første to blev misbrugt, men så tordnede hun én af de i alt 19 vindere i 1. sæt afsted, så Peng måtte stoppe op og trække opgivende på skuldrene.

Og så var den russiske kampvogn ellers kørt i stilling. Med sine let genkendelig skrig/støn og lige så genkendelige og frygtede forhåndsslag buldrede hun afsted i 2. sæt, hvor Peng blev brudt til både 1-0 og 3-0. Og så var den spænding ellers væk.

Det lykkedes at reducere til 4-1, men rigtig spændende blev det aldrig for den 20. seedede kineser. Hun tabte efterfølgende Sharapovas serveparti (igen), og var tilmed nede med en matchbold, som det dog lykkedes at afværge. Peng fik partiet i hus, men hun var til sidst chanceløs, da Sharapova på matchbold nummer to kørte hende rundt i manegen og til sidst kunne se en kinesisk bold ryge langt ud.

I alt tog kampen en time og 21 minutter, og Sharapova har endnu ikke tabt et sæt i dette års turnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer