Bulldog'en bider: Jeg er klar til Caroline

Dominika Cibulkova glæder sig som et lille barn til mødet med Caroline Wozniacki i eftermiddag

Dominika Cibulkova imponerede med sejren over Julia Görges i 3. runde. (Foto: AP)
Dominika Cibulkova imponerede med sejren over Julia Görges i 3. runde. (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki spillede samtidig, og der var åbenbart ingen andre end den danske presse, der havde bedt om at tale med Dominika Cibulkova efter sejren over Julia Görges.

Men flyver slovakken rent navnemæssigt under radaren, skal man ikke tage fejl af hendes kampinstinkt ude på de baner, som hun gerne fræser op med sin korte men evigt galoperende ben.

Hun er, som hun selv markedsfører det på sin hjemmeside, en spiller, der både er sejt kæmpende, målrettet og udholdende.

- Jeg kan virkelig ikke vente på den kamp. Jeg tror det bliver et stort slag, lød det forhåbningsfuldt til TV 2 Sport.

Altid tæt mod Caroline
De to har endnu ikke mødt hinanden på græs, og det hurtige underlag kan ifølge Cibulkova vippe magtforholdet over til hendes side.

- Tidligere brød jeg mig ikke om at spille på græs, men nu begynder jeg at kunne lide det. Mit spil passer virkelig godt til det, for jeg spiller lavt og fladt, og det er ikke nemt at spille imod.

Læs også: Caroline imponerer eksperter

- Jeg spiller altid tætte kampe mod Caroline. Det bliver ikke nemt for nogen af os. Jeg håber at beholde min form, så jeg kan gøre mit bedste, siger Dominika Cibulkova, der åbenbart ikke kender til nerver:

- Der er ingen grund til at være nervøs. Det handler om at holde fokus.

0 kommentarer
Vis kommentarer