Bartoli smed sin far ud - og vandt

Franskmanden tabte første sæt mod Flavia Pennetta, lod vreden gå ud over sin far og træner - og endte med at vinde en tresæts-gyser

Marion Bartoli kunne juble efter mere end tre timers tennisdrama. (Foto: AP)
Marion Bartoli kunne juble efter mere end tre timers tennisdrama. (Foto: AP)

Marion Bartoli lod lørdag sin vrede gå ud over familien, som hun bad forsvinde fra Bane 12 i Wimbledon efter at have tabt første sæt til italienske Flavia Pennetta.

Og så gik det pludselig meget bedre for den niendeseedede franskmand - selvom hun måtte kæmpe meget hårdt for sejren i tredje runde på 5-7, 6-4, 9-7. Hendes far og træner, Walter, måtte således se de to sidste sæt i tv.

- Han sagde, at det var den bedste kamp, han har set mig spille her i Wimbledon. Han var stolt af mig, og det var min mor også, sagde Bartoli efter sit tretimers-drama, der gjorde hende så træt, at hun ikke erindrede situationen helt klart.

- Jeg opfører mig normalt aldrig sådan, men jeg havde brug for at få frustrationerne ud på en eller anden måde. Jeg kunne have smadret min ketsjer - det ville have været det samme. Så det var bare et spørgsmål om at få luft og starte forfra, siger Bartoli.

Forældrene tilbage på sidelinjen
Hun har haft en travl periode med semifinale i French Open og derefter deltagelsen i turneringen i Eastbourne, som hun vandt efter at have spillet både semifinale og finale på afslutningsdagen. Og i Wimbledon har hun to gange været tvunget ud i tre sæt.

- Da jeg gik ned mod omklædningsrummene efter kampen, var jeg nødt til at sætte mig ned i fem minutter, fordi jeg ikke kunne se klart længere. Jeg var ekstremt træt.

- Jeg ved ikke, hvordan det lykkedes mig at vinde, men jeg brugte hver en smule resterende energi i min krop på at finde en måde at vinde, siger Bartoli, der i ottendedelsfinalen skal op mod syvendeseedede Serena Williams - og med forældrene på plads på sidelinjen igen.

- Vi arbejder godt sammen. Jeg ville ikke være der uden dem. Det er et holdarbejde. I en masse kampe hjælper min far mig virkelig, så det er ikke nogen god løsning at sende ham væk hver eneste gang, siger Bartoli.

1 af 2 Og Flavia Pennetta kunne skuffet konstatere, at turneringen sluttede for hendes vedkommende. (Foto: AP)
2 af 2 Marion Bartoli kunne juble efter mere end tre timers tennisdrama. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer