Caroline imponerer eksperter

Høster anerkendelse for sin første uge, men der er stadig skepsis omkring hendes chancer for at gå hele vejen

LONDON (ekstrabladet.dk): Caroline Wozniacki høster anerkendelse for sin første uge på Wimbledon, men hun har endnu ikke lagt skeptikerne helt ned, og de færreste tror på hende som en mester på lørdag.

Her følger et udpluk af reaktionerne ovenpå sejren over Jamila Gajdosova.

Brandon Galvin, Bleacher Report, tror på hende som semifinalist, og har i øvrigt forelsket sig i Miss Sunshine:

- Caroline har nydt sin succes, mens Serena har været ude, men Williams vil stå i vejen for en Wimbledon-triumf. Hun er alt for skræmmende en modstander for den 20-årige skønhed, som trækker de fleste mænd til at se Wimbledon.

Serena er en kriger
- Jeg forventer helt sikkert, at hun klarer sig forbi Sharapova i en kvartfinale, men Serena har stadig for meget af en kriger tilbage i sig og for meget erfaring i posen.

Jon Wertheim, der har været lidt af en Wozniacki-skeptiker, tildeler i Inside Tennis, Caroline karakteren A for den første uge:

Hun har set rigtig skarp ud og har ikke tabt mere end tre partier i noget sæt, begrunder han.

I Sydney Morning Herald konstaterer Chris Barrett, at Gajdosova var chanceløs mod Wozniacki.

God defensiv er ikke nok
- Har danskeren ikke evnen til at bombe modstanderen af banen, har hun til gengæld en utrættelighed og en tålmodighed til at bryde dem ned. Og når modstanderen endelig blotter sig, slår hun ned på sit bytte.

Greg Garber fra den store, amerikanske sports-tv-kanal, ESPN, har talt sig frem til, at Wozniacki kun har smidt 12 partier i sine tre kampe, men han er stadig skeptisk:

- Ikke mange giver hende en seriøs chance for at vinde Wimbledon, som er den eneste Grand Slam, hvor hun aldrig har været i kvartfinalen. En god defensiv kan vinde mesterskaber i holdsport, men i tennis er det ikke nok, mener han.

0 kommentarer
Vis kommentarer