Lummer dommer hidsede Görges op

Dommer kaldte uheldigvis tyskeren 'lækker' undervejs i kampen mod Mathilde Johansson

Julia Görges kan blive Caroline Wozniackis modstander i ottendedelsfinalerne i Wimbledon. (Foto: DPA)
Julia Görges kan blive Caroline Wozniackis modstander i ottendedelsfinalerne i Wimbledon. (Foto: DPA)

'Gorgeous Görges'. Lækre Görges.

Det har den tyske tennisspiller Julia Görges hørt mange gange - men næppe fra en dommer, hvis job det er at holde sig neutral. Også overfor lækre tennispiger.

Torsdag under Wimbledon gik det dog galt for dommeren Graeme Jones, der - som mange engelsktalende - havde problemer med at udtale tyskerens efternavn.

Til publikums morskab kaldte han hende flere forskellige ting i løbet af kampen mod franske Mathilde Johansson. Heriblandt det - i denne sammenhæng - noget lumre 'Gorgeous'.

Ulovlig reklame
Og det blev for meget for den 16. seedede tysker, da en kendelse fra Graeme Jones gik Görges imod.

- Du har brug for briller. Det er første gang, du åbner munden, og så 'over-ruler' du en kendelse på et sæt-point. Desuden - lær at udtale mit navn ordentligt, lød det fra den ophidsede tysker undervejs i tiebreaken i første sæt.

Den endte Görges med at vinde 12-10 og slutteligt kampen med 7-6, 6-2. Hun skal i dag møde 24. seedede Dominika Cibulkova fra Slovakiet i tredje runde.

Tyskeren er i øvrigt også kommet i fokus på anden måde, idet hun under kampen bar en halskæde med navnet på slikfabrikanten 'Katjes', der er hendes sponsor. Men det er ulovligt at bære reklamer i Wimbledon, og derfor må hun nu givetvis skulle forklare sig.

- Halskæden er en gave fra firmaet. Og 'Jule' bærer gerne smykker, siger hendes manager Stephan Peplies til den tyske avis Bild.

0 kommentarer
Vis kommentarer