Sharapova lufter sin forlovede

Den russiske tennisstjerne har for en sjælden gangs skyld sin forlovede med på sidelinjen og nyder det

Maria Sharapova er blandt forhånds-favoritterne ved Wimbledon, og indtil videre har hun ikke tabt et sæt. (Foto: AP)
Maria Sharapova er blandt forhånds-favoritterne ved Wimbledon, og indtil videre har hun ikke tabt et sæt. (Foto: AP)

Den russiske tennisstjerne Maria Sharapova nyder Wimbledon-turneringen, hvor hun har spillet sig frem til ottendedelsfinalerne - og for en sjælden gangs skyld har opbakning fra sin forlovede på sidelinjen.

Kæresten Sasha Vujacic er nemlig basketballspiller for New York Nets i den nordamerikanske NBA-liga og kan derfor sjældent være til stede, når Sharapova rejser jorden rundt til tennis-turneringer. Men basket-sæsonen er for længst forbi, og derfor er sloveneren med i London.

- Man lærer meget om en person ved at være sammen hver dag, hvilket vi ellers ikke har haft mange muligheder for i vores forhold, så det er virkelig dejligt. Vi nyder det begge to.

- Vi har selvfølgelig været til turneringer sammen før, og det kan også være svært. Vi er konkurrencemennesker, så vi gør alt for, at jeg kan vinde tenniskampe, siger Maria Sharapova ifølge nyhedsbureauet AP efter sejren over Klara Zakopalova lørdag.

Indbyrdes forståelse
Under Wimbledon har man kunnet opleve Vujacic råbe og komme med opmuntrende tilråb under Sharapovas kampe, og hun mener, at han har det meget sværere end hende.

- Det er meget hårdere at være på sidelinjen eller se kampene i tv. Der er ingen tvivl om, at jeg har set mere basketball i tv de seneste par år, end jeg har i hele mit liv inden, og jeg har været mere nervøs under de kampe end nogensinde.

- Basketball er en anden sport, fordi det er en holdsport, men i sidste ende er vi begge sportsfolk, og vi forstår, hvad der kræves. Som forberedelserne med træning om morgenen, tilbage til frokost og så tage sig en lur. Alle andre ville sige 'skal du sove til middag??'. Men den slags behøver jeg end ikke at forklare, og det er rart, siger Sharapova.

Hun skal i sin ottendedelsfinale mandag møde kinesiske Shuai Peng.

1 af 2 Sharapovas forlovede, Sasha Vujacic, er en 27-årig basketballspiller fra Slovenien. (Foto: Getty images)
2 af 2 Maria Sharapova er blandt forhånds-favoritterne ved Wimbledon, og indtil videre har hun ikke tabt et sæt. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer