Wimbledon-mester: Carolines karriere kørt af sporet

Tidligere Wimbledon-mester mener, at Caroline Wozniackis karriere er ved at køre lidt af sporet

(Foto: AP)
(Foto: AP)

LONDON (ekstrabladet.dk): - Hun er kørt lidt af sporet på det seneste, mener den tidligere Wimbledon-mester Virginia Wade om Caroline Wozniacki, som hun ellers tidligere har været ret vild med.

Hendes kritik hviler primært på det synspunkt, at den unge dansker spiller for mange turneringer til for alvor at få trænet sit spil bedre.

- Vi taler alle om, hvor mange turneringer, hun har spillet over de seneste to år, og om at hendes spil ikke er aggressivt nok. Det ser ud til, at hun har mistet orienteringen midt i det hele, mener 1977-mesteren.

- Jeg føler, at hun skal spille færre turneringer og arbejde mere med sit spil.

- Jeg har set mange af hendes kampe i år, og hun har prøvet at være mere aggressiv. Men hendes serv er faldet sammen, og hendes forhånd er ikke blevet forbedret.

- Måske skulle hun sidst på året tage lidt mere tid til sig selv og gå tilbage til tegnebrættet, mener engelske Virginia Wade, der har vundet både Australian Open, US Open og Wimbledon

Hun kan måske få et mere nuanceret indtryk af Wozniackis aktuelle form, når hun i aften spiller sin andenrunde-kamp mod franske Virginie Razzano.

0 kommentarer
Vis kommentarer