Wozniacki-rival er ude af Wimbledon

Vera Zvonareva stod til at nå Wimbledon-finalen, men den andenseedede russer blev slået ud i tredje runde

Vera Zvonareva er ude af Wimbledon. (Foto: AP)
Vera Zvonareva er ude af Wimbledon. (Foto: AP)

En af Caroline Wozniackis største rivaler ved Wimbledon er ude.

Den andenseedede russer Vera Zvonareva, sidste års finalist, tabte overraskende 2-6, 3-6 til Tsvetana Pironkova i tredje runde og er færdig i turneringen.

Det var først i en eventuel finale, at Wozniacki kunne have mødt Zvonareva, men russeren har før i grand slam-sammenhæng sendt danskeren ud. I 2010 vandt Zvonareva over Wozniacki i semifinalen af US Open.

Fredag var det Zvonarevas tur til at bide i det sure græs, da 23-årige Pironkova overbevisende vandt en time og 17 minutter.

Den 32.-seedede bulgarer fik dermed hævn for et nederlag til Zvonareva i sidste års semifinale ved Wimbledon.

Også hos herrerne måtte et stort navn sige farvel og tak for denne gang. Amerikaneren Andy Roddick, som har været i Wimbledon-finalen tre gange, tabte 6-7, 6-7 og 4-6 til spanieren Feliciano López i tredje runde.

Roddick havde ellers vundet de syv tidligere indbyrdes opgør over Lopez, så nederlaget faldt uheldigt for den tidligere verdensetter. Og Lopez havde også svært ved at fatte præstationen efter kampen.

- Jeg var først sikker på at gå videre, da jeg trykkede Andys hånd ved nettet efter kampen. Jeg var lidt nervøs, for det er altid svært at lukke sådan en kamp. Jeg er en stor beundrer af Andy, siger Lopez.

0 kommentarer
Vis kommentarer