Venus videre efter drama mod 'olding'

Venus Williams er klar til 3. runde af Wimbledon efter en vanvittig marathondyst mod 40-årige Kimiko Date-Krumm

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Normalt betragres 31-årige Venus Williams som en meget rutineret - hvis ikke gammel - tennisspiller. Men i dag var hendes modstander den hele ni år ældre japaner, Kimiko Date-Krumm.

Og de to ældre spillere gav hinanden en forrygende kamp i 2. runde. Først efter næsten tre timer var det afgjort, at Venus er klar til 3. runde efter en sejr på 6-7, 6-3,8-6.

Meget rutinerede Date-Krumm startede som lyn og torden og bragte sig foran 5-1 i første sæt, før Venus Williams fik gang i spillet og fik udlignet til 5-5. Amerikaneren, der for få uger siden gjorde comeback efter fem måneders skadespause, tabte dog sættet i tiebreak.

I de to sidste sæt fik Venus Williams for alvor sin serv på plads, og hele 12 serveesser vidner om, at der var mange nemme point til amerikaneren undervejs, mens hendes 40-årige modstander måtte kæmpe hårdt for at holde sin serv. Det lykkedes kun Date-Krumm at lave et enkelt es undervejs.

Venus Williams var efter kampen meget lettet over at gå videre.

- Hun passerede mig hele tiden. Første sæt var frustrerende. Hun var så aggressiv. Det må jeg give hende en masse kredit for.

- Hun angreb lige til det sidste. Jeg er lykkelig over, at jeg kunne serve så godt, for det hjalp mig igennem, lød det fra Venus Williams.

Kampen varede 2 timer og 56 minutter. De to spilleres første og tredje sæt varede begge over en time, mens Venus Williams klarede andet sæt på 43 minutter.

De danske tv-seere gik iøvrigt glip af det meste af dramaet, da TV2 Sport blev ramt af strømafbrydelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer