Ung rumæner rystede Serena

Serena Williams var i store problemer mod den 19-årige Simona Halep

Halep gav Serena Williams store problemer. (Foto: Getty Images)
Halep gav Serena Williams store problemer. (Foto: Getty Images)

Simona Halep har indtil nu mest været kendt som tennisspillere, der fik foretaget en brystreduktion, men nu er hun til alt held også kendt som en stærk tennisspiller.

For efter at have taget store skridt op ad verdensranglisten de sidste par viste den 19-årige rumæner torsdag, at hun er kommet tæt på de bedste, da hun tog 1. sæt mod Serena Williams, før hun gik ned og tabte i tre sæt.

Williams – der har været ude i ni måneder med en skadet fod og derefter en blodprop i lungen - tabte allerede i 1. runde af Wimbledon et sæt mod ukendte Aravane Rezai, og mod Halep var hun igen på tynd is.

Den rumænske nummer 58 i verden kørte hårdt på og stressede Williams i 1. sæt, som hun tog 6-3, men hun måtte også tage en skadespause undervejs, tilsyneladende med et problem i den ene lægmuskel.

En lille skade og en Williams på vej mod formen blev sammenlagt for meget for rumæneren, som foran 40-0 i sit første serveparti i 2. sæt tabte de næste fem bolde og endte med at tabe sættet med 6-2.

Derefter blev det hurtigt 6-1 i 3. sæt, hvor Williams for alvor havde fundet Wimbledon-formen.

Om den form er god nok til at vinde turneringen for femte gang, må tiden vise.

- Jeg er lykkelig for bare at spille, og forhåbentlig bliver det bedre hen ad vejen, sagde Williams efter kampen.

- Jeg var lidt spændt, og det blæste en del, så jeg skulle prøve at slappe lidt af. Jeg har brug for de her kampe for at blive stærkere, sagde amerikaneren.

1 af 2 Serena Williams mangler meget, før hun begynder at ligne en favorit til turneringssejren. (Foto: AP)
2 af 2 Halep gav Serena Williams store problemer. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer