Wozniacki trodser Wimbledons regn

Caroline Wozniacki færdiggjorde sin træning forud for sin kamp i anden runde trods regnvejr over Wimbledon

Caroline Wozniacki har været en tur på træningsbanen. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har været en tur på træningsbanen. (Foto: AP)

Verdensetteren Caroline Wozniacki har for kort tid siden afsluttet den sidste træning forud for kampen mod franske Virginie Razzano, som danskeren efter planen skal møde torsdag aften i Wimbledons anden runde.

Wozniacki blev mod slutningen af træningen drillet af det berømte og berygtede regnvejr, som så ofte før har skabt problemer i den legendariske græsturnering.

Det regnede faktisk så meget på et tidspunkt, at alle opgør på kampbanerne - bortset fra en overdækket Centre Court - måtte stoppes. Wozniacki spillede dog sin træning på 45 minutter til ende på trods af det.

Regnen er dog i modsætning til onsdag ikke længerevarende, så der er blot tale om en kort pause, lyder det fra arrangørerne. Det forventes dog, at lignende byger kan drille resten af torsdagen.

Wozniacki havde under sin træning meget fokus på sine returneringer, som hun ofte har sagt er en af nøglerne til succes i Wimbledon.

Serven, som fungerede særdeles godt i første runde mod Arantxa Parra Santonja, så igen ud til at være i topform, så det lover umiddelbart godt for Wozniackis chancer mod Razzano.

Wozniacki har hidtil aldrig tabt et sæt til Razzano i fire indbyrdes kampe.

Husk, at du kan følge kampen live på ekstrabladet.dk...

0 kommentarer
Vis kommentarer