Wozniacki går en lang torsdag i møde

Caroline Wozniacki må vente i lang tid på at komme i aktion i anden runde af Wimbledon. Regnen driller hende

Arrangørerne af Wimbledon er lidt pressede på grund af regnen, som har ramt London de seneste dage.

Derfor er den afbrudte onsdagskamp mellem Juan Martin del Potro og Olivier Rochus ekstraordinært blevet presset ind i torsdagsprogrammet på bane 2.

Det skubber Caroline Wozniackis kamp i anden runde mod franske Virginie Razzano på selvsamme bane.

Læs også: Caroline med ny mand

Nu er danskerens kamp ikke længere nummer tre på programmet som først planlagt, men nummer fire. Først skal Serena Williams i aktion, og så kommer der to herrekampe.

Opvarmning fra klokken 16
Juan Martin del Potro og Olivier Rochus har heldigvis for Wozniacki allerede spillet et sæt, men det vandt Rochus overraskende over den argentinske favorit, så det kan stadig blive en lang dyst.

Alt tyder på, at Wozniacki først kommer i aktion engang torsdag aften, hvis altså vejret tillader det. Der er igen blevet lovet regn over Wimbledon, så det kan drille arrangørerne nok engang.

Læs også: Odds på Carolines næste kæreste

Wozniacki har allerede indstillet sin før-kamp-træning til det sene kamptidspunkt. Hun varmer først op på træningsanlægget klokken 16. Der er typisk tale om en times træning.

- Jeg tager det meget stille og roligt. Jeg er ganske afslappet, sagde verdensetteren efter onsdagens formiddagstræning.

Her regnede det først lige efter, at danskeren havde afsluttet sin træning, og Wozniacki har tidligere nævnt, at hun har været meget heldig med regnen indtil videre. Det stopper måske torsdag.

Forlovede døde af kræft
Wozniacki og Razzano har mødt hinanden fire gange før, alle kampe fandt sted i 2009. Danskeren har endnu ikke tabt et sæt i de kampe. Men da spillerne mødtes i Eastbourne-finalen - også på græs - vandt hun kun med 7-6, 7-5.

- Den kamp kan jeg ikke huske så meget af. Vi spillede en rimelig lang kamp, men ud over det, husker jeg ikke så meget, har Wozniacki fortalt.

Razzano har trods sin ydmyge placering som nummer 96 i verden, været ret meget i medierne på det seneste. Hendes forlovede og træner gennem mange år døde sidste måned efter en lang tids kræftsygdom.

0 kommentarer
Vis kommentarer