Brystbombere i direkte duel

Action klokken 13: Mens Serena Williams har det fint med sine fremtrædende fortrin, valgte Simona Halep at minimere sine for at nå til tops

Simona for tre år siden. (Foto: Getty Images)
Simona for tre år siden. (Foto: Getty Images)

LONDON (Ekstra Bladet): Det kan godt være, at husarerne kommer til at dominere lidt på tilskuersiden, når Serena Williams og rumænske Simona Halep skal afvikle deres mellemværende i anden runde.

De to er nemlig kendt for noget større bolde end de gule, de skal slå over nettet.

Amerikanerens bryst-smutter på stranden sidste år trak tusindvis af besøg på alverdens hjemmesider, og hun har bestemt aldrig været ked af sine fyldige fortrin. Efter at have vundet finalen her på Wimbledon i 2009, mødte hun således frem til pressemødet iført en hårdt testet T-shirt med påskriften: Are you looking at my titles?

– Jeg ville bare være sikker på, at I ikke kiggede for meget på mine sko, smilede hun koket, da den første fnisen havde lagt sig.

Simona Halep har omvendt haft et mere anstrengt forhold til sit brystmål, der så rigeligt kunne matche Serenas.

Ned i størrelse
Som 17-årig besluttede hun således, at intet skulle stå i vejen for hendes ambitioner om at ramme tennistoppen. Ikke engang hendes fremmeste attributter.

Derfor lod hun dem operere væsentligt mindre, og siden er hun katapulteret op ad verdensranglisten.

Tennispige får råd om brysterne

Hendes færd gik fra 34DD til 34C under blusen og 450 pladser op ad verdensranglisten, hvor hun i dag er nummer 58.

Halep tiltrak sig en hel del opmærksomhed, da hun i 2008 snuppede juniortitlen i French Open, og billeder af hende begyndte at cirkulere på nettet, hvor mandlige fangrupper pludselig dukkede op.

Gjort det uanset hvad
En kynisk agent ville næppe have rådet hende til at tage det næste skridt, men Simona var godt klar over, at det var nødvendigt.

– Min evne til at reagere hurtigt på banen blev ringere, og mine bryster fik mig til at føle mig skidt tilpas, har hun fortalt.

– Men jeg havde det heller ikke godt med dem i hverdagen, så uanset om jeg ikke havde været sportskvinde, havde jeg taget indgrebet.

Brystoperationen betød, at hun måtte holde flere måneders pause, før hun sidste sommer genoptog karrieren.

I sin første kamp i Wimbledon i seniorregi vandt den 19-årige rumæner overbevisende over det jævnaldrende stortalent Bojana Jovanovski fra Serbien, mens Serena Williams måtte ud i tre sæt mod franske Aravane Rezai.

Det ligner et interessant opgør. Må det bedste bryst vinde på bane 2. Torsdag klokken 13.

Neeej: Slut med kæmpe tennisbryster

1 af 2 Simone Halep slog i 1. runde Bojana Jovanovski. (Foto: Getty Images)
2 af 2 Simona for tre år siden. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer