TV: Maria & Andrea i korte kjoler

Maria Sharapova og Andrea Petkovic luftede tennislamserne i høje hæle ved galla-optakt til Wimbledon. Se videoen her.

Sharapova er altid et yndet fotomål, og således også til pre-Wimbledon-party i fredags. Her er hun til basketball i april i New Jersey. (Foto: AP)
Sharapova er altid et yndet fotomål, og således også til pre-Wimbledon-party i fredags. Her er hun til basketball i april i New Jersey. (Foto: AP)

Mandag serves den traditionelle Wimbledon-turnering i gang i det sydlige London, og her hedder dress-coden all white!

Måske derfor benyttede en perlerække af kvindelige tennisstjerner lejligheden til at stille op i mere farverige klæder og markant makeup, da de fredag aften deltog i den årlige WTA-event i Londons Kensington Roof Gardens.

Her ankom skønheder som russiske Maria Sharapova og tyske Andrea Petkovic i korte kjoler og høje hæle, mens de så frem til turneringens start.

Se videoen her

Caroline Wozniacki deltog naturligvis også i festlighederne, men den topseede skal ikke i kamp den første dag i turneringen.

Også spillere som serbiske Ana Ivanovic og den spraglede og mode-eksperimenterende Bethanie Mattek-Sands, der netop har optrådt i e-Boks Sony Ericsson Open i Farum, gjorde deres entré med stil.

Se billederne her

En hændelse, der har skabt opsigt før opstarten på græsset, er lodtrækningen hos herrerne, der har parret de to marathon-mænd Isner/Mahut til igen at mødes, hvilket også får smilet frem hos Wozniacki.

0 kommentarer
Vis kommentarer